Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Érvényesíts időben!

Október 31-én véget ér az idei DUE-év. Reméljük, hogy az új tanévben is a diákújságíró egyesület tagjai maradtok! Ahhoz, hogy a sajtóigazolványt továbbra is használni tudjátok, valamint kapjátok a Tallózót, meg kell újítanotok tagságotokat legkésőbb október 31-ig. Ennek éves díja 3600 forint!

Miért éri meg hozzánk csatlakozni és velünk maradni?  Lehet olyan nyarad, mint Nagy Kátyának, akik végigbulizta a legnagyobb fesztiválokat, és kedvenc együtteseivel a backstage mögött beszélgethetett, ráadásul az egész egy 500 karakteres cikkel kezdődött...



"Mióta a DUE aktivistáit „erősítem” lehetőségem van folyamatos visszajelzésre a munkáim
kapcsán és, ha már itt tartunk, a Tallózónak és a DUE Rádiónak köszönhetően van hely, ahol
kipróbáljam magam. Hiszen sokan vagyunk úgy, hogy bugyognának a tollunkból a szavak, csak nincs platform, ahol elférne. Ilyenkor jön a keresgélés. Aztán, ha van hely, ahol örülnek, jön a következő: tartanád a markod, de az üres marad. Kezdőként úgy is marad mindenhol. Míg a legelső újságcikkem mindössze 500 karakternyire rúgott, az azóta eltelt idő alatt olyan emberekkel találkozhattam és készíthettem interjút, akiket max. hangerőn hallgattam a rádióban, és akik után autogramért futkostam a koncertek után. Így interjúztam Bérczesi Róberttel és a Compact Discoval is. Aztán itt vannak a fesztiválok! Legalább harmincezret spóroltam meg a nyáron úgy, hogy írtam róluk. Ingyen tomboltam végig a Pannónia fesztivált és Volt-on is ott csápoltam első sorban a My Chemical Romance koncerten, a nyaramat pedig a SZIN-nel zártam, ahol Intim Torna Illegáltól kezdve a Russkaja muzsikájáig, mindenféle dallamra és ritmusra végig táncoltuk az Újszegedi Partfürdőt. Kéz a kézben járt az a két dolog, amit imádok művelni: az írás és a fesztiválra járás."

Nem rossz, ugye? Persze ezen kívül még a tagsággal együtt jár a DUE Tallózó, kedvezményes belépők a Sajtófesztiválra, az ingyenes részvétel a KGB rendezvényein stb. stb...

Szóval ne habozzatok megújítani a tagságotokat a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületében! Mottónk továbbra is: Közösség, tehetség, barátság! 

Megújítási szándékotokat a due@due.hu címen jelezzétek, valamint tüntessétek fel a fizetés kívánt módját is (lehet átutalni, de kérésre csekket is küldünk)!
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság