Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Micsoda 11-es

Elérkezett a DUE médiatáborának legrangosabb idei sporteseménye: több mint 40 kitűnő játékos közül egy péntek este tizenegyedikként csatlakozott a DUE nagy álmokat dédelgető gólvágó-csapatához.

21:08 – A hosszú technikai előkészületek után minden készen áll, kezdődhet a nagy gála. Egyedül a nézők hiányoznak – egyelőre.

21:20 – Megérkezik az est házigazdája, Kocsmár-Tóth István a színpad környékére. A lelátó szépen telik, indulhat a show!

21:26 – A kezdő sípszó tehát Istváné. A tét óriási: 42 sportember közül csak egy csatlakozhat a nagy csapathoz.

21:32 – Videoüzenetet küldött a cím alapítója. Incze Nikolett jelenleg Oxfordban tartózkodik, a hírek szerint szponzori tárgyalásokat folytat több világcéggel. Ezután megtudtuk: összesen 11-en kaptak szavazatot a közönségtől. A legjobb hatban Csonka Nikolett, Lazáry Fanni, Pethe Otília, Nagy Kátya, Juhász Bálint és Pesti Valter szerepelt. Micsoda egyeduralom: mind a hat jelölt a PressPresszó rádiós-újságíró csoportból került ki.

21:40 – A hat esélyes közül Kocsmár-Tóth István mindenkit megkérdezett az érzéseiről. Bálint kezelte leglazábban a helyzetet, a többiek kicsit megilletődötten nyilatkoztak.

21:46 - További három csapattag, Kopjás Fanni, Mavrák Kata és Kupás Gábor véleményét hallgattuk meg saját élményeikről. Visszatérve az idei versenyhez, tovább fokozódtak az izgalmak: Pethe Otília, Pesti Valter és Csonka Nikoletta leszorult a dobogóról. Hárman küzdenek tovább.

21:55 – Itt az ideje a legjóképűbb, illetve legcsinosabb sportoló díjának átadásának: 3-3 jelölt érkezik a színpadra. A lányoknál Benczik Szimonetta, Batíz Réka és Pethe Otília, a fiúknál Juhász Bálint, Balázs Konrád és Kilin Bertalan hódították meg az ellenkező neműek szíveit. A végső győztesek: Oti és Bálint!

22:05 – Újra a színpadon a top három. Kocsmár-Tóth István a kereskedelmi televíziók műsorait megszégyenítő rutinnal jelenti be, Nagy Kátya léphetett fel a dobogó legalsó fokára!

22:12 – LAZÁRY FANNI A NAGY CSAPAT 11. TAGJA! A lány köszönőbeszéde közben elsírja magát, majd átveszi a díjat Tóth Istvántól. Időközben Pál Zsombor vezetőedző, majd a csapat drukkerhada is gratulál Fanninak.

22:17 – Juhász Bálint megérkezett a mix-zónába. A legjóképűbb sportoló megköszöni Kis Anett és Mavrák Kata támogatását, ami segített neki legyőzni az önbizalomhiányt. Azt is elmondja: szívből gratulál Fanninak.

22:20 – A tavalyi és az idei győztes egymás mellett! A címvédő nyilatkozata szerint Fanni kétségkívül az egyik legnagyobb tehetség, aki főként szorgalmával van nagy hasznára a csapatnak. Az új tag elárulja: magánéleti problémái miatt idén kevesebbet adott bele, mint az elmúlt években, ezért meglepte a siker. Elmondása szerint felemelő érzés lesz ily nagy nevek oldalán játszani. A csapat első közös edzésére később a Nádas Büfébe távozik. Azt, hogy mikor kezdenek el készülni az előttük álló megmérettetésekre, a vezetőedző nem árulja el.                            

 

(Málits Tamás - Partilap 2012. július 20.)

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság