Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Fluor és Puzsér a táborban: az első vendégek és plakát!

Puzsér Róbert és Fluor is vendégek lesznek az idei táborban: a zenész és a Csillag születik zsűritagja őszintén felel majd az olyan kérdésekre is, amelyekre egy újságból sosem derülne ki a válasz. Kész a tábor plakátja is!

A DUE médiatáborának friss Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra a szervezők az idei tábor első vendégneveit: július 13. és 22. között Fluor és Puzsér Róbert, a Csillag születik kíméletlen zsűritagja is Balatonfenyvesre látogat! A neves vendégek nem csak őszintén felelnek a munkájuk kulisszatitkaival kapcsolatos újságírói kérdésekre, de természetesen a tábori újságok, rádió- és tévéműsorok is lecsaphatnak rájuk.


A hétfő esti bejelentésnek egy szűkebb értelemben vett szakmai program is része volt: a tábori rádiós-újságíró csoportok tagjai műhelyfoglalkozáson vesznek majd részt a Petőfi délutáni műsora, az Egész úton hazafelé két műsorvezetőjével, Frankó Ronival és Lovász Lászlóval. Ezen a laza, de nem bugyuta műsorvezetés fogásait gyakorolják majd stúdiókörülmények között a két szakember tanácsai mentén, de vitába is szállhatnak a vendégekkel.


Mindez a tábor most bemutatott hivatalos plakátjáról derült ki, amely felsorolja mindazokat az ismert szerkesztőségeket és egyetemeket, ahonnan a tábor vezetősége kikerül. Még a héten nyilvánosságra kerül a táborvezetőség névsora és néhány további izgalmas vendég neve is. Utóbbiakról Pál Zsombor táborvezető előzetesen annyit árult el: a könnyed tévéshow-val ismertté váló Puzsér Róbert és a szintén popban utazó, de a promócióját kifejezetten tudatosan intéző

Fluor után igazi szakmai nagyágyúkkal készülnek: olyan élvonalbeli újságírókkal és szerkesztőkkel, akik az ország egésze szempontjából fontos sztorikon dolgoztak az utóbbi időben.

A DUE nyári médiatáborába, amelyet július 13. és 22. között ezúttal is Balatonfenyvesen tartunk, május végéig kedvezményes, 52 500 forintos áron jelentkezhetsz, amely a teljes szakmai programot, a szállást és az étkezést is tartalmazza. (Júniustól a teljes önköltségi árra, 69 000 forintra emelkedik a részvétel díja.) A táborban fotós, tévés és újságíró-rádiós csoportokban többek között az RTL Klub, a TV2, az IM, az MTV Hungary, a Népszabadság, a Nemzeti Sport, az Inforádió, az ELTE és a DUE Tallózó szakembereitől sajátíthatsz el olyan műhelytitkokat, amelyeknek akkor is biztosan hasznát veszed, ha egyébként nem szeretnél újságíró lenni, csak hobbiként foglalkoztat a média. És akkor a temérdek leendő haverról még nem is beszéltünk.

Itt végignézheted a tábort bemutató fényképes túrát. Jelentkezni ezt a lapot kitöltve tudsz, 15 000 forint előleg befizetése mellett.

A legfrissebb hírekről biztosan értesülsz, ha követed a DUE-tábor Facebook-oldalát, ahol a táborvezetőséget, a korábbi műsorokat és más táborozók véleményét is megismerheted, és bármilyen kérdésedre is szívesen válaszolunk!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság