Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A médiatábor csoportvezetői a Sajtófesztiválon

Gyere velünk 10 napra a DUE Médiatáborába júliusban! Ha szeretnél megismerkedni a csoportvezetőkkel, ha kérdéseid vagy kételyeid vannak a táborral kapcsolatban, akkor a Sajtófesztiválon a tábor vezetői és csoportvezetői eloszlatják kételyeidet!

 

A DUE Pódiumon május 11-én, pénteken az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál idején folyamatos ügyeletet tartanak a DUE Médiatáborának csoportvezetői. Személyesen megismerkedhetsz azokkal a médiaszemélyiségekkel, akik a tábor szakmai programját irányítják, akik a csoportokat vezetik majd. A DUE Pódiumon számos olyan DUE taggal is találkozhatsz, eszmét cserélhetsz, akik már megtapasztalták, hogy a DUE Médiatábor az ÉV 10 legjobb napja!
 
Már fél 10-től Kiss Anett, az Ifjúsági Magazin munkatársa, a tábor újságíró csoportjának vezetője várja az érdeklődőket. 11 órától Kecskeméti Dáviddal, a fotó csoport vezetőjével találkozhattok. Az ismert és elismert fotós szakember jóvoltából kiállítást is láthattok a Pódiumon a tavalyi médiatáborban készült legjobb fotóalkotásokból. 13 órától Kruzslicz Dávid, az RTL klub Híradójának szerkesztője, a tévés csoport szakmai vezetője mesél a DUE Médiatáborról. Fél 3-tól Pál Zsombor újságíró, a DUE intézőbizottsága tagja, az idei tábor vezetője várja az érdeklődőket. 16 órától Herczeg Zsolt, újságíró, az InfoRádió munkatársa, az elnöki tanácsadó testület tagja, Varga G. Gábor, a Népszabadság gazdasági újságírója, az intézőbizottság vezetője és Szayly József, a DUE alelnöke várja a táborral kapcsolatos kérdéseiteket a Pódiumon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság