Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Band of Gypsy All Startól a Vaya Con Diosig

Világsztárok jönnek ismét a VeszprémFestre! A július 15-én kezdődő majd egy hetes fesztiválra idén olyan világsztárok fogadták el a meghívást, mint a Vaya Con Dios, a grúz születésű Katie Melua vagy a szenegáli Youssou Ndour, hogy csak a legtávolabbiakat említsük.

Igazi programkavalkádra számítsanak azok, akik július 15–20. között Veszprémbe látogatnak. A több mint 20 éves múltra tekintő VeszprémFesten az igényes zene kedvelői igazi csemegék közül válogathatnak. Kezdjük utazásunkat egy kis swinggel, majd folytassuk egy kis jazzel, világzenével vagy a klasszikusokkal. Elképesztő mennyiségű és színvonalú koncert 6 napba sűrítve gyönyörű barokk palotával a háttérben.

Aki megszomjazott a színes kavalkád hallatán annak a Balaton környék legjobb borászainak seregszemléjét ajánljuk. Idén negyedik éve társul a VeszprémFeszthez egy kulináris élvezeteket adó gasztrofesztivál, ahol kiváló magyar borokat, kézműves ételeket kóstolhatnak a látogatók, miközben a hazai jazz élet ifjú titánjait ismerhetik meg az ínyencek.

A fesztivál másik kísérőrendezvénye a Jezsuita kolostorban kap helyet. Ez a lélekemelő, családiasabb hangulatú tér kamara produkcióknak ad otthont. Az elmúlt években már dalra fakadtak a Dívák, hallhattak Etnojazzt, de a Liszt-évről is megemlékeztek. 2014, úgy tűnik, a Nagy generációk éve: idén Sebestyén Mártát Balogh Kálmánnal és Andrejszki Judittal, Somló Tamást és barátait, Dés Lászlót, valamint a Karácsony János–Angler Ákos duót hallhatjuk.

6 nap színtiszta kultúra, zene, gasztronómiai kalandok, egy gyönyörű város, több tízezer ember és több tucat koncert a legjobbaktól. Ez lesz 2014-ben a VeszprémFest!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság