Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Csak Szabadon!

Magyarország egyik legkedveltebb zenekara a Budapest Parkban ünnepelte 11. születésnapját. Egy koncert, melyen több ezer torokból egyként szólt a Szabadon.

Fotó: Gluscevic Mirej

 

A Punnany Massif, hazánk egyik legismertebb és -kedveltebb zenekara a május 25-i teltházas koncertje után pénteken megint nagyot robbantott. Ismét több ezer ember előtt vonultatta fel repertoárját. Az érdekesség, hogy néhány, eddig koncerteken nem játszott zenéket is előadtak a srácok.

Több ezren, izgatottan várták július 25-én a pécsi banda koncertjét a Budapest Parkban. Voltak, akik az utolsó pillanatokra hagyták a jegyvásárlást, de így sem maradt egy gombostűnyi hely a nagytánctéren, mire az együttes színpadra lépett. Az ünnepelt ezúttal is adott, hiszen fergeteges koncertet adtak Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén. A több mint másfél órás extázis alatt olyan számok hangzottak el, mint az Élvezd, a Nemcsak egyedül, az ABC, a Kopóggyá és a Szabadon.

A fiúk nem mehettek el búcsúdal nélkül, és az ajándékosztás sem maradt el. A Punnany Massif koncertjére a Muriel hangolta a közönséget.

 

Nagy Norbert

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság