Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Két hét a Sziget Fesztiválig

Augusztus 11-én kezdődik az év legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Jön a koRn, Calvin Harris, a Prodigy, Lily Allen, a Queen of the Stone Age, felsorolni is nehéz, idén hány fellépővvel örvendeztetnek meg minket. Július 31-én éjfélig még elővételi áron veheted meg a belépődet!

Ízelítőül összegyűjtöttük azokat a programokat és helyszíneket, amiket mi biztosan meg fogunk látogatni a Szigeten, és azt javasoljuk, Te se hagyd ki!

A Sziget egyik idei újdonsága az Európa Színpad. Az európai országok Quimbyjei és Tankcsapdái, azaz az adott ország legnépszerűbb csapatai lépnek fel a Sziget Fesztiválköztársaság egyik új helyszínén, az Európa Színpadon. Ez a helyszín, a “Nulladik” és Mínusz Egyedik” napon a kontinens feltörekvő tehetségeinek is helyet ad majd.

Az ArtZone a Sziget művészeti és egyben legvarázslatosabb helyszíne. A legmenőbb művészeti sulik és a legtrendibb designerek várnak téged. Lehetsz Leonardo, de az sem gond, ha nem láttál még se varrógépet, se ecsetet, és nem tudod, a betonnak a járdán kívül mi haszna van – itt biztosan megtalálod azt, ami a legjobban kikapcsol és szórakoztat! 

A Free Entry című hetven perces film premierje visszavisz az első Szigetélményedhez, megtudhatod, hogyan lógj be a Szigetre és hogyan NE pasizz vagy csajozz. A filmben a Die Antwoord, a Quimby és a Brains zenéje mellett számos fiatal magyar banda zenéje szólal meg, a Dorothy’s Legs pedig élőben játszik a vetítés után. Filmvetítés Augusztus 12-én 20 órától, a Magic Mirrorban.

A teljes és részletes programkínálatot megtalálod itt!

 

 
 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság