Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Augusztusban is Zamárdi a fesztiválfőváros

John Newman, Parov Stelar Band, Knife Party, Wilkinson. Ezekre a nevekre bizonyára minden zeneőrült felkapja a fejét. Hogy mi a közös az előbb felsorolt négy világhírű előadóban? Mind ott lesznek Zamárdiban, a STRAND Fesztiválon.

Fotó: strandfesztival.com

 

2014 augusztusában újra a Balaton partjára várja közönségét a legújabb hazai bulisorozat, a STRAND -  Nagyon Zene Fesztivál. A rendezvény idén második alkalommal nyitja meg kapuit és a tavalyi év sikerén felbuzdulva ismét fantasztikus hangulatra számíthatnak a résztvevők.

Az első nap bemutatkoznak a Nagy-Szín-Pad legsikeresebb előadói. A végső győztes Mary PopKids mellett színpadra lép a Cloud 9+, az Ivan & The Parazol valamint Deniz és Szabó Balázs Bandája is. Fellép a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Tankcsapda, majd az estét a nagyszínpadon a Papa Roach zárja.

A második nap, az OTP Junior színpadán olyan hazai rap nagyágyúk lépnek fel, mint Majka & Curtis vagy a Hősök, míg a nagyszínpadon az alter rockké lesz a főszerep: zenélni fog Odett, a 30y és a Kaukázus is. Hajnalban ismét a Junior színpadé a rivaldafény, új produkciójával lép fel a Soerii & Poolek, majd a napot a Londonból érkező Wilkinson zárja.

A harmadik napon hazai előadók közül válogathatunk, ám a Punnany Massif, Anna & The Barbies, The Carbonfools és a Kiscsillag mellett érdemes lesz figyelmet fordítani a két ausztrál vendégfellépőre is, hiszen itt lesz velünk a Dub Fx és a Knife Party.

A negyedik, és egyben utolsó nap egy igazi fesztiválzáró buli-bomba lesz! Halott Pénz, Irie Maffia és Quimby készít fel minket az est legnagyobb nevére: a nagyszínpadon a brit szupersztárral John Newmannel tombolhatunk! Az éjszaka ezzel még nem ér véget, a fesztivált a Nobody Moves-szal zárhatjuk.

A nevek magukért beszélnek, és az előadók minősége mellett a jegyárakra sem lehet panasz. A Nagyon Balaton sorozat keretében a Zamárdi Szabadstrandján zajló, négynapos eseményre a kedvezményes bérlet július 31. éjfélig 15 990 Ft, míg augusztus 1-től is csak 19 900 forintért kapható. Napijegyet 7500-ért válthatunk.

Mindent összevetve egy fantasztikus nyárzáró bulira van kilátás, ne hagyjátok ki ti sem: augusztus 20-23. Strandfeszt, Zamárdi!

Jegyvásárlásért kattints ide!

A programokat ide kattintva éred el.

További információért kattints ide!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság