Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Wilkinson is a Strandon hasít

Nemzetközi hírű, profi és technikás brit drum'n'bass előadó, DJ és producer, a RAM Records új csillaga. Dinamikus, elegánsan szárnyaló, minden alkalomhoz passzoló és kiváló vokálokkal megküldött zenéjére nemrégiben kattantak rá a tömegek, produkciójával bejárta már a fél világot.

Forrás: strandfesztival.com

 

A délnyugat londoni srác első megjelenését a Hospital Records válogatásalbumán, a Sick Music 2-n jegyezte. Anyagai és portfóliója megtetszettek a világ egyik legrangosabb drum'n'bass intézményét, a RAM Records irányító Andy C-nek, aki pár hónappal később le is szerződtette őt és három trackjét azonnal felnyomta Nightlife néven futó szériájának ötödik kiadványára. 2010 őszén jöttek ki első RAM-es single-je, előbb a Moonwalker/Samurai, majd a Refuge és a Get Into It, de igazán nagyot az Everytime-Overdose kombóval aratott, amely Skream, Mista Jam, High Contrast és a Chase & Status köreit is megmozgatta. 2012-ben még nem volt első lemeze - ez a pillanat, a Lazers Not Included megjelenése tavaly októberben jött el -,  de már díjjal ismerték el átütő produceri tevékenységét. Ugyanebben az évben neve és trackje, az Imannal közös Need to Know megjelent az összesített brit slágerlistán, tavaly pedig a legjobb tíz közé is sikerült betörnie a Becky Hill csodálatos hangjával színesített Afterglow-val.  
 
Amit érdemes tudni
 
Szólóalbumának megjelenése óta megállás nélkül turnézik és tömegeket megmozgató fesztiválokon, illetve bulikban lépett fel Sydney-tól Berlinig. Közben a producerkedést sem hanyagolja el, nemrégiben jelent meg a Lazers Not Includedről a hatadik sinlge, a Too Close.
 
Legfontosabb számok
 
Afterglow, Too Close, Heartbeat. Need to Know, Direction, Tonight, Take You Higher, Everytime, Overdose

 

Ők is fellépnek Zamárdiban a STRAND Fesztiválon! 2014. augusztus 21. 1:30 OTP Junior Színpad

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság