Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Élő show a Nagy Magyar Filmteszt 2 döntőjén!

VAN zenekar koncertje, élő show, filmvetítés és verseny. Ezek csak a legapróbb dolgok, amire számítani lehet április 29-én a Nagy Magyar Filmteszt 2. döntőjén! Ha a filmek szerelmese vagy, itt a helyed!

Már második éve rendezzük meg a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával a Nagy Magyar Filmtesztet. Idén abban a szakaszban vagyunk, hogy hamarosan lezárulnak az online regisztrációk azok számára, akik az első online fordulóban jól teljesítettek. A középdöntősöknek- akik több százan vannak- egy dolguk maradt hátra: izgulni. 

Na, jó, annyira nem szükséges. A legjobbak április 29-én az Akvárium Klubban mérkőzhetnek meg. A teszt kitöltése, nem egy sima totó lesz, sokkal inkább egy show műsor! 

És hogyan fog kinézni a nap? Lássuk!

Az délután hivatalos DJ-je Lotfi Begi lesz.

A  regisztráció 13:00-kor indul. Több sávos beléptetést fogunk alkalmazni, és nem győzzük hangsúlyozni: mindenki készítse elő a személyiét.

Már most szólunk, hogy legkésőbb 13:45-re érkezz meg! Különben már nem tudjuk fogadni a regisztrációdat.

13-14 óra között kísérő programokkal készülünk nektek, megismerkedhettek a maszkmester munkájával, bepillantást nyerhettek egy egész estés mozifim elkészítésének technikájába, metódusába. És, hogy kik lesznek velünk? 

  • Till Attila és Fenyvesi Zoltán
  • Dobó Kata- Sárosi Mona
  • Reisz Gábor 
  • Pataki Ágnes
  • Kamarás Iván- Hámori Gabi 

14:00-kor kezdődik az elődöntő, ami 45 percet fog igénybe venni.

A teszt megírása után a versenyzőkre és kísérőikre egyéb kiegészítő programok várnak, sőt ha mozizni van kedvük, akkor azt is megtehetik, hiszen több magyar rövid filmet fogunk vetíteni.

Ebből a programból sem hiányozhatnak a vloggerek, így 15-16 óráig pódium beszélgetésben is részt vehettek. Egy órán keresztül lesz velünk, Csipesz, Szecsó és az Artbite csapat!

16:00-kor viszont eldől, hogy ki folytathatja a játékot, így a színpadra fogunk szólítani 12 embert, akik egy élő döntő keretében kell helytállniuk. 

Petur András fogja a versenyzőket és a közönséget is vezényelni a délután folyamán. 

A győztes jutalma egy Iphone XS.

A döntő közel egy órát ölel fel, de utána sem kell csapot papot otthagyni, hiszen a Rossz versek című film zenekara a VAN fog egy koncertet adni.

E program bővül, és a fent maradó hetekben még pár nevet el fogunk ejteni ;) 

Jó felkészülést!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság