Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tudtad-e? Itt a 25. Sajtófesztivál!

Szeretnéd megtudni, kik állnak a hazai social media egyik legnagyobb elérésű oldala mögött? Ezt a 25. jubileumi Sajtófesztiválon megteheted.

A Tudtad-e? egy heti mintegy 3 milliós elérésű Facebook és Instagram oldal már több, mint 5 éve szórakoztatja a fiatalságot, de egyre jobban rátalál az idősebb korosztály is. Ugyanakkor céljuk nem csak a szórakoztatás, de egyúttal új, érdekes ismeretek terjesztése, a sivár iskolai tananyaggal szembeni konkurencia állítása.

A fiatal amatőrök által indított oldal pár év alatt hihetetlen mennyiségű követőt gyűjtött össze, akik napjainkban is aktív követői az oldalnak. Ez annak köszönhető, hogy mindig képesek megújulni, élni az innovatív lehetőségekkel. Ilyen volt tavaly nyáron a Kiterjesztett Valóság kampányuk, mely során egy egyedi fejlesztésű mobilalkalmazással a képek “életre kelhettek” a mintegy 10.000, az alkalmazást telepítő felhasználó készülékén.

 
 
Az eseményen lehetőséged lesz találkozni az oldal szerkesztőivel, sőt akár te magad is jelentkezhetsz közéjük tagnak. Keresd a srácokat Tudtad-e? logóval ellátott pólóban a fesztivál területén és figyeld a színpadot pontban 12 órakor.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság