Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Óriási sikerrel lezárult a Ne dőlj be - Nagy Diák Bűnmegelőzési teszt. Ebben a tematikában első alkalommal hirdettünk edukatív játékot, az első forduló tapasztalatai alapján igen szép sikerrel.

Több mint 13 ezer fiatal töltötte ki a tesztet - az országos területi eloszlás egyenletes, vidéken is nagyon népszerű volt a játék. A kérdések nem voltak könnyűek, így a 13 ezerből mindössze 30-an értek el maximális pontszámot, azaz telitalálatot. A május 11-i középdöntőbe az 1.000 legjobb tesztkitöltő kapott meghívást.

A játék második, személyes jelenlétet igénylő fordulójára a 25. jubileumi sajtófesztiválon került sor.  A középdöntőben szintén a bűnmegelőzéssel kapcsolatos kérdésekre kellett választ adni. Itt derült ki, hogy ki a legjobb 12 versenyző. A középdöntőre és a döntőre 2018. május 11-én a 25. jubileumi Sajtófesztiválon került sor a budapesti Tesla Rendezvényközpontban. A döntőn mintegy 300 játékos mérte össze tudását. A díjakat Diószegi Judit, Dr. Hegyesi Imre, a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsának főelőadói és Németh Ágnest, az ORFK Bűnmegelőzési Osztályának vezetője adták át.

NYERTESEK:

I. helyezett főnyereménye: HP laptop - Rácz Dorina (Budapest)

II. helyezett nyereménye: A3 Samsung okostelefon - Bodor Gerda (Kiskunlacháza)

III. helyezett nyereménye: A3 Samsung okostelefon - Adamcsik Tamás (Budapest)

Az eseményről készült filmet itt nézhetitek meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság