Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Te voltál már Kémikus Kutatótáborban? - akkor itt az ideje

Az MTA Természettudományi Kutatóközpont bemutatja az AKI kíváncsi kémikus kutatótáborát. Bátorítunk mindenkit, aki érez magában tudásvágyat és eltökéltséget, hogy valami újat és izgalmas dolgot csináljon idén nyáron, ami nem mellesleg tudományos is, hogy jelentkezzen a táborba!

Jubileumi, tizedik alkalommal kerül megrendezésre az AKI kíváncsi kémikus kutatótábor, melynek során a középiskolások bekapcsolódhatnak a kutatóközpontunkban folyó szakmai munkába és egy héten keresztül dolgozhatnak velünk.


A program szervezője Lendvayné Dr. Győrik Gabriella nagyfokú odaadással, szeretettel és profizmussal szervezi a kutatótábort.

A középiskolások átélhetik a kutatómunka szépségeit, láthatják, hogy milyen a kutató élete, és a szakmai programok mellett izgalmas szabadidős foglalkozásokon vehetnek részt.

Hozzám is nagyon közel áll az AKI kíváncsi kémikus kutatótábor, mindig jó a csillogó szemű diákokat látni és visszafiatalodni egy kicsit. – mondja ezt Dr. Deák Andrea, az MTA TTK Szerves Kémiai Intézet, Szupramolekuláris Kémiai Kutatócsoport vezetője.

Tényleg bátorítani szeretnénk minden fiatalt, akiket a természettudományok és legfőképpen ugye a kémia érdekel, hogy érdeklődjenek és jelentkezzenek, hiszen fantasztikus és hihetetlen élményekben lehet részük. Nem mindenki mondhatja azt el, hogy a kutatók munkájába lát majd betekintést és nem mellesleg, sok más hasznos és érdekes program lesz még ennek a tábornak a kísérője.

A tavalyi program elérhetőségét itt találod.

Az idei programról felvilágosítást az alábbi link alatti elérhetőségek egyikén tud kérni az érdeklődő!

Az MTA TTK továbbá a diákok figyelmébe ajánlja a kiadásában megjelenő Kémiai Panoráma magazint, amely az elmúlt hetekben jelent meg!

Olvassatok, tanuljatok és érdeklődjetek! Ez egy igazán különleges tábor az igazán különleges diákok számára. Ugye Te is az vagy? ;)

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság