Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A DUE Médiatábora visszatér Egerbe!

Magyarország legjobb médiatábora 2016. július 8. és 17. között, ismét Egerben. Újságírás, rádiózás, videózás és fotózás napi 24 órában a magával ragadó dués hangulatban. Ha gyakorlati tudásra vágysz és azonnali visszajelzésre, itt a helyed.

A DUE médiatábora 36 éve Európa legnagyobb ilyen jellegű képzése. A tábor elején te választasz magadnak csoportot és vezetőt. Lesz újságíró, rádiós, tévés és fotós szerkesztőség. Mindegyiket fiatal szakemberek vezetik. Az ő segítségükkel július 8-tól tíz napon és éjszakán át igazi újságíró lehetsz. Önállóbban, lazábban, szabadabban és élménydúsabban, mint bármikor eddigi vagy majdani életedben.

Mint a nagyok, csak kicsiben

Profi körülményeket teremtünk neked. Lesz internetes lapszerkesztőség, valamint rádió- és tévéstúdió. A nap 24 órájában harminc médiaszakember áll a rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed van. A táborvezetőségben újságírók, rádiósok, tévések, technikusok, fotósok, grafikusok és reklámszakemberek dolgoznak.

A munka előtt és után, sőt néha közben is lesznek gyakorlati foglalkozások, műsorértékelések, előadások, vetélkedők, filmvetítések, koncertek, bulik, kirándulások, terepgyakorlatok, strandolások, focimeccsek.

A DUE-táborban tíz nap alatt többet tanulsz, mint fél év alatt egy egyetemi kommunikáció szakon, és közben annyi barátot, élményt szerzel, amennyi egy életre is elég.

Herczeg Zsolt ma nem lenne az InfoRádió riportere, ha annak idején nem jött volna el a DUE-táborba. Kruzslicz Dávid 14 évesen táborozott először a DUE-val – most az RTL Klub Híradóját szerkeszti. Zala Orsolya is közénk tartozik tinédzser kora óta: ma nem lenne DUE Tallózó és DUE Rádió nélküle. Említhetjük még Varga G. Gábort, aki a Népszabadságnál dolgozik, Tóth Hajnalka televíziós szerkesztőt, akinek műsorait egy ország nézi, Molnár Zsuzsannát, aki a Magyar Katolikus Rádió és Jamriskó Tamást, aki a Civil Rádió csapatát erősíti; Kocsmár-Tóth Istvánt, aki a Lánchíd Rádióban találta meg a számítását és Kecskés Istvánt, aki korábban a Nemzeti Sport, most pedig a Blogstar és a Sportfaktor erőssége. Pál Zsombor is nálunk kezdte a pályát - most a Forbes Magyarország elismert újságírója. Beke Dani a Comedy Centraltól? Ő is DUE-s! A neves fotográfus, Kecskeméti Dávid is azt mondja: a DUE-tábornak is köszönheti a sikereit.
 

Helyszín: Eger, Botax motel

Időpont: 2016. július 8–17.


Árak és kedvezmények

A tábor teljes ára: 89 000 Ft

Korábbi táborozók kedvezménye: 4100 Ft

Befizetendő előleg: 15 000 Ft (foglalónak minősül, melyet nem áll módunkban visszafizetni)

Bankszámlaszám átutaláshoz: 11714006-20235338

A fent említett kedvezmények más kedvezménnyel nem vonhatók össze!
 

A táborban csak DUE-tagok vehetnek részt. Itt tudsz belépni az egyesületbe.
A tábori jelentkezési lap innen tölthető le. Töltsd ki most és küldd el a due@due.hu címre. Egy fotót is mellékelj hozzá magadról!

Korábbi anyagok, referenciák és képek a táborról itt és itt.

Az árban az utazáson és a költőpénzen kívül minden benne van: szállás, napi háromszori étkezés; a lapszerkesztőségek, a stúdiók és a professzionális felszerelés használata, harminc táborvezetőségi tag 24 órás figyelme, egyéni tanácsadások és konzultációk; csoportfoglalkozások, előadások, műsorértékelések, kirándulások, bulik, strandolások – szóval minden. Az elkészült produkcióidat hazaviheted!

Nézz utánunk!

A táborról a Facebookon is tájékozódhatsz itt

Ha kérdésed van, felteheted a due@due.hu címen vagy a 06 1 222 8213-as telefonszámon. Szüleid, tanáraid kérdéseire is válaszolunk! Kérjük, mutasd meg nekik ezt a cikket.

A legjobbak között akarsz lenni? Kipróbálod magad? Be akarsz kerülni a médiába? Akkor várunk a DUE 36. Médiatáborában. Jelentkezz most!

A táborvezetőség

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság