Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Írópályázat mentorok és fiatal tehetségek számára

A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. meghirdette az Előretolt Helyőrség Íróakadémia projektjének első pályázatait mentorok és pályakezdő tehetségek képzése, tehetséggondozása és továbbképzése céljából.

A pályázat futamideje alatt legfeljebb 30 alkotó részesülhet anyagi támogatásban, rendkívüli tanulási, továbbképzési lehetőségekben, műhelymunkában és korszerű önmenedzselési módszerek elsajátításában.

Pályázni két kategóriában lehet:

Mentorok: A költői, írói továbbfejlődés segítésén túl újabb mentorok kiképzése a cél, akik az Íróakadémia oktatói mellett részt vesznek a fiatal tehetségek gondozásában.
Pályakezdők: Ebbe a kategóriába olyan pályakezdő tehetségek jelentkezését várják, akik kötettel még nem rendelkeznek, de már fel tudnak mutatni tehetségüket bizonyító írásműveket.

A részletes pályázati kiírásért, a pályázás feltételeiért és további információért kattints erre a linkre!

Pályázni elektronikus formában lehet 2016. március 10-én éjfélig.

A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KMTG) biztosítja a szerzők műveinek megjelentetését rangos könyvkiadóknál, író-olvasó találkozók szervezéséről és folyamatos médiajelenlétről gondoskodik, valamint szakmai érdekképviseletet nyújt.

A pályázóknak tudomásul kell venniük a műhelymunka és az oktatói tevékenység Budapest-centrikusságát. Intézményünk mindent megtesz a Kárpát-medencei távolságok áthidalásáért, hétvégi budapesti oktatást, valamint állandó online-távoktatást is biztosít. A hatékonyság érdekében ugyanakkor szükségszerű a mentorok esetében a rendszeres, a pályakezdők esetében az időszakos fővárosi jelenlét. Budapesti tartózkodásuk idejére a KMTG az Íróakadémiára felvételt nyert alkotóknak szállást biztosít.

Részletek és további információ: www.kmtg.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság