Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Kalandozz az űrben! – Budapesti Űrkiállítás a Millenárison

Mindig is érdekelt, milyen lehet az űrben? A Millenárison március 15-ig 3000 négyzetméternyi területen merülhetsz el az űrutazás lélegzetelállító történetében, miközben saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen érzés asztronautának lenni.

Fotók és forrás: urkiallitas.hu
 

Ismerd meg!

Most megismerheted az emberiség legnagyobb felfedezéseit, kezdve a korai álmodozóktól, akik elsőként építették meg saját űrrakétájukat, át az eseménydús 20. századon, amikor a Holdra szállásért folytatott űrversenyben küzdöttek meg egymással a nemzetek, egészen a naprendszer határának feltérképezéséig!

Fedezd fel!

Vedd szemügyre testközelből és vizsgáld meg a US Space and Rocket Center több száz darabból álló lenyűgöző gyűjteményét, a NASA különleges küldetései során használt szkafandereket, a felfedezések során begyűjtött holdkőzeteket, egy életnagyságú, igazi holdjárót, illetve a rakéták és űrkapszulák élethű mását!

Éld át!

Ha sokat fantáziáltál arról, hogy milyen lehet egy asztronauta bőrébe bújni, akkor van egy jó hírünk, ugyanis kiképzőtáborunkban próbára teheted űrhajós képességeidet! Megbirkózol a gravitációs erővel? Végre tudsz hajtani egy űrküldetést? El bírsz kormányozni egy igazi űrhajót? Március 15-ig te is kiderítheted!

Részletek és jegyinformáció: www.urkiallitas.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság