Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Készülj te is a DUE Tallózóval a húsvétra!

Ismét változatos tartalommal, számos aktualitással és hasznos tanácsokkal megtöltve jelent meg a legfrissebb DUE Tallózó. Segítünk a tanulásban, a húsvéti készülődésben és a balesetmegelőzésben is.

Beköszöntött a március, ezzel együtt a jó idő is. Fontosnak tartjuk, hogy a kerékpár szerelmesei biztonságosan közlekedjenek az utakon, ezért nem feledkeztünk meg róluk a márciusi DUE Tallózóban. A friss lapszám címlapinterjúját Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színésznővel készítettük, aki elárulta, miért imádja a munkáját, és hogy mit tanácsol a kezdő színészeknek.

Bajban vagy, ha tanulásról van szó? Segítünk eligazodni az online világ kínálta lehetőségek között, és még azt is megtudhatod, hogyan tanulnak a diákok Ercsi Hipersulijában. Aktuális pályázatainkról is bővebben olvashatsz a márciusi lapszámban.

Ismerkedj meg fiatal tehetségekkel, akik már most nagyon sikeresek abban, amit csinálnak. Molnár Janka Sára a fizika szerelmese, Demarcsek György pedig imádja a programozást, és ösztöndíjjal eljutott a Szilícium-völgybe, valamint látogatást tett az Európai Nukleáris Kutatási Szervezetnél (CERN) is.

A DUE Tallózó legfrissebb számából megtudhatod, milyen jeles napok várnak márciusban, mire érdemes figyelni a húsvéti készülődés során, mit érdemes tudni az álmok világáról, valamint hogy ne legyél iskolai megfélemlítés (bullying) áldozata.


Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A márciusi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság