Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Látható nagyik a Vígszínházban

Bemutattuk a látható nagyikat december 12-i karácsonyi ünnepségünk keretében a budapesti Vígszínházban. A Tedd láthatóvá a nagyit! elnevezésű pályázat díjazottai Neuzer kerékpárral, Decathlon ajándékkártyával és gokart bérlettel tértek haza.

A DUE Médiahálózat és az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság közösen meghirdetett, Tedd láthatóvá a nagyit! elnevezésű pályázatának díjátadóját és a nyertes pályamunkák bemutatását a DUE december 12-i karácsonyi ünnepségén tartottuk a budapesti Vígszínházban.

A rendkívül népszerű és sikeres pályázatot a májusi Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon hirdettük meg. A 12-22 év közötti diákok október 18-ig küldhették be munkáikat. A több tucat alkotás közül a szakmai zsűri 17 fotót és 6 videót nyilvánított értékelhetőnek a pályázati kiírás alapján.

A díjakat Kiss Csaba rendőr alezredes, osztályvezető, az ORFK–OBB főtitkára és Berzai Zsolt rendőr alezredes, kiemelt főreferens, valamint Kecskés István, a DUE elnöke adta át.

Fotó kategória:

1. Zombor Milán (Budaörs): Beatgrands
 
 
2. Dudás Natália (Ruzsa): Vigyázz nagyi! és Fitt nagyi
 
    

3. Dankó Zsombor (Kecskemét): Tedd láthatóvá a nagyit!
 

Videó kategória:

1. Adamcsik Tamás (Budapest): Helyesen és helytelenül

2. Glacz Norbert (Kaposvár): Tedd láthatóvá a nagyit!

3. Török Hajnalka és Pósán Genovéva (Hajdúböszörmény): Tedd láthatóvá a nagyit

 

Az első helyezettek nyereménye egy-egy Neuzer kerékpár, a második helyezetteké egy-egy 20.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány, míg a harmadik helyezettek egy-egy gokart bérlettel térhettek haza. Glacz Norbert a DUE Médiahálózat különdíját, egy Silver fokozatú sajtóigazolványt is átvehetett.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság