Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Karácsonyozz DUE-s barátaiddal a Vígben!

A DUE Médiahálózat hagyományos karácsonyi összejövetelét december 12-én tartjuk a budapesti Vígszínházban. Nagy beszélgetések, ünnepi készülődés, elismerések, jutalmak és pályázati díjak átadása, valamint különleges meglepetés vár az idei DUE karácsonyon.

Az év vége közeledtével mi sem lenne jobb, mint egy utolsó nagy dués rendezvény, melyen találkozhatsz rég nem látott barátaiddal? Feleleveníthetitek sajtófesztes, nyári táboros, médiatalálkozós és más idei dués élményeiteket, valamint megbeszélhetitek a 2016-os célkitűzéseket.

Minden DUE-tagot hívunk és várunk, a részvétel előzetes regisztrációval ingyenes! A 2015-ös DUE-karácsony időpontja december 12., szombat délután. Kezdés 15 órakor. Már most írd be a dátumot a naptáradba, nehogy lemaradj róla!

A DUE karácsonyon adjuk át az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a DUE Médiahálózat közösen meghirdetett, Tedd láthatóvá a nagyit! elnevezésű pályázat díjait. Bemutatjuk a legjobb fotókat és levetítjük a díjazott videókat.

Az ünnepség az elnökség köszöntőjével kezdődik, melyet a DUE 2015. évi eseményeinek összefoglalója követ. Mint minden évzáró dués rendezvényen, most sem marad el a legduésabbak jutalmazása. Ha sokat pörögtél és mindig ott voltál, amikor segítségre volt szükség, nagy eséllyel részesülhetsz elismerésben, vagy kaphatsz Silver fokozatú sajtóigazolványt.

Az este csúcspontjaként a DUE elnöksége átadja a 2012-ben alapított Kaczián Gábor emlékdíjat, tisztelegve ezzel a 2008-ban hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt egykori titkárságvezető, Kaczi, azaz Kaczián Gábor (1966-2008) emléke előtt. A díjat az a DUE-tag kapja, aki kiemelkedő, példaértékű egyesületi munkájával hozzájárult közösségünk életéhez.

Az emlékek felidézése és az elismerések átadása után kezdetét veszi a falatozás és a kötetlen beszélgetés barátokkal, ismerősökkel. Ne feledd, téged is vár 2015 utolsó dués programja!

A DUE karácsony after 18 órakor kezdődik a Café Factoryban (1066 Budapest, Jókai utca 28.).

Regisztrálj a due@due.hu e-mail címre küldött levéllel (legkésőbb december 7-én 12 óráig), hogy bebiztosítsd helyed karácsonyi rendezvényünkön. Valamennyi egyesületi tagunkat szeretettel várjuk!

Helyszín: Vígszínház (1137 Budapest, Szent István krt. 14.)
Időpont: 2015. december 12. szombat, 15.00–17.30

Csatlakozz a Facebookon is!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság