Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lépd át a határaid!

A hazai weblapok mellett a kedvencek között ott van néhány nemzetközi is? Érdekel, mi történik az országhatáron kívül? Nem csak olvasni, jól írni is tudsz angolul? Ha igen, akkor téged keresünk! Küldd el néhány írásod és csatlakozz egy igazán sokszínű, nemzetközi szerkesztőséghez!

Mi írjuk Európát

Az Európai Unió tagállamaként Magyarország egy sokszínű közösség része lett. Itt élő fiatalként nem elég a hazai társadalomban betöltött szerepünket meghatároznunk, tudnunk kell elhelyezni magunkat egy tágabb térképen is. Az Európai Unió történetét nem a tagállamok egymás melletti működése határozza meg, hanem az, amit együtt formálunk.

A tudásmegosztást az európai közösség is támogatja, a többi között egy olyan programot is, amelynek célja, hogy csökkentse a kommunikációs szakadékot az Európai Unió és a tagállamok között. A 2013-ban indult, és 2015-ben futó Grundtvig Tanulási kapcsolatok program résztvevői egy internetes portált hoznak létre és töltik meg tartalommal. A program részeként találkozókat és szakmai programokat is szerveznek – Magyarországon a DUE és a Contact Europe Alapítvány közreműködésével. (Minden információt megtalálsz ezen az oldalon.)

Téged is várunk!

Az elmúlt hónapokban a nemzetközi csapat kialakította a www.eu-magazine.com weboldalt és elkezdte tartalommal megtölteni. Ahhoz, hogy minél változatosabb cikkeket tehessünk közzé, szerkesztőségünket bővítjük. Ha kedvet érzel és szívesen lennél az oldal szerzője, látogass el a weboldalra és küldd el nekünk néhány, a tematikához kapcsolódó írásodat angol nyelven és indokold meg egy rövid levélben, miért szeretnél csatlakozni a programhoz! Leveledet az info@europalyazat.hue-mail címre várjuk 2015. január 31-ig. A legjobb munkák szerzőit egy bemutatkozó programra is meghívjuk, hogy megismerjék a szerkesztőség tagjait.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság