Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

NETbiztos – videópályázat MEGHOSSZABBÍTVA

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A Telenor és a DUE közös pályázatának beadását március 31-ig meghosszabbítottuk!

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet és nyerj egy mobiltelefont vagy egy tabletet a TELNOR-tól!

A pályázatra két témában várunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internet-használat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet Te is szívesen megnéznél! A témán belül nincs megkötés, kiragadhatod bármely apró elemét, vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni, a linket, illetve a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak:  

1. helyezett:     1 tablet + hipernet mobilinternet-szolgáltatás 1 évre

2. helyezett:     1 okostelefon + Blue tarifa csomag 3 hónapra

3. helyezett:     1 okostelefon+ feltöltő kártya

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2020. évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2020 májusában. (Ha az eseményt a koronovírus-játvány következtében kialakult helyzet miatt nem tudjuk megtartani a tervezett időpontban, akkor arra egy későbbi időpontban mindenképpen sor kerül.)

Meghosszabbított beadási határidő: 2020. március 31.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül. Az anyagodat töltsd fel a Youtube-ra, és a linked küldd be a pályázatbeadó felületen!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság