Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2015. május 8.

Helyszín: Budapest, Millenáris Park

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartjuk pályázataink ünnepélyes díjátadóját. Csatlakozz a Facebookon! A részletes programot ide kattintva éred el.

 

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015

Ha mobilnet van, minden van?

Ifjúsági Sajtódíj

Versenytársak

 

A műsor- és programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó hírek

22. Sajtófesztivál – részletesen a programról

Alábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

2015-ben is lesz Nagy Diák IQ-teszt!

Ez az év sem telik el Nagy Diák IQ-teszt nélkül, a Diákhitel Központ idén is keresi Magyarország legintelligensebb diákjait – jelentették be partnereink a DUE május 8-i Sajtófesztiválján.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2015 – az eredmények

A DUE Médiahálózat 25. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2015. május 8-án tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Etikus újságírókat díjaztak a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Idén is pályázhattak a Tények nyomában kategóriában a Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton a fiatal újságírók. A Telenor támogatásával létrehozott Etikus Újságírói Különdíj helyezettjei a május 8-i Sajtófesztiválon vehették át díjukat.

A "Ha mobilnet van, minden van?" pályázat eredménye 2015

Hogyan könnyíti meg az életet a rohamosan terjedő 4G? Mi minden válik elérhetővé, hozzáférhetővé, ha okostelefont és mobilnetet használunk? Ezt mutathatta meg 3 perces videódban bármely kreatív, vállalkozó kedvű 18-22 év közötti diák. A pályázat eredményét a 22. Sajtófesztiválon hirdettük ki.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 22. Sajtófesztiválon

A DUE Médihálózat ismét jutalomban részesítette az Országos Iskolarádió Hálózat legaktívabb tagjait. A sorsolásra a 22. Sajtófesztivál keretén belül került sor.

Közgyűlést tartott a DUE

A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál után a DUE megtartotta évi rendes közgyűlését a Millenáris D csarnokában.

Több mint kétezren vettek részt a Sajtófesztiválon

Hatalmas sikere volt a DUE Médiahálózat 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának. A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és megannyi médiaszemélyiség vett részt, s hagyományainkhoz híven rengeteg díj és nyeremény talált gazdára.

Elrajtolt az idei Sajtófesztivál

Nincsen tavasz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál nélkül! Elkezdődött a magyar diákmédiások legnagyobb országos seregszemléje Budapesten, a Millenáris D csarnokában.

Sóki Tamás lett 2015 Ifjúsági Sajtódíjasa

Sóki Tamás fotóriportert tüntette ki az Ifjúsági Sajtódíjjal a DUE Médiahálózat 2015-ben. A díjat 1997 óta évente egy fiatal újságíró, egy ígéretes tehetség kaphatja meg.

Hangulatjelentés a 22. Sajtófesztiválról - VIDEO

Elkészült kisfilmünk a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljáról. Sztárparádé, díjzápor, szakmai és tematikus programok. Idézzük fel újra a május 8-i egész napos programot.

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdája

A DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál műsorvezetői teendőit Rátonyi Krisztina, a Petőfi TV műsorvezetője, a 2013. évi Nagy Diák IQ teszt arca látja el. Az ifjú televíziós szakembernek egy közönségtalálkozó keretében személyesen is felteheted kérdéseidet.

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!

Nagy Lantos Balázs, a Mensa HungarIQa elnöke is az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án. Ha többet szeretnél megtudni az IQ-ról, és magáról az intelligenciaszint-mérésről, mindenképpen látogass el a Millenáris D csarnokába!

Átlátszó labirintussal érkezik a Telenor a Sajtófesztiválra

Képes vagy ellenállni a kísértésnek? Hogyan reagálsz, ha egy egyszerűbb, de kevésbé etikus megoldást kínálnak fel neked? A Telenor Labirintusban tesztelheted, milyen döntéseket hoznál ehhez hasonló helyzetekben.

Tóth Andi, az X-Faktor idei győztese is fellép a Millenárison

„Embertelen vagy, bébi!” – kiáltotta Szikora Robi Tóth Andi egyik produkciója után, miközben a közönség szűnni nem akaró tapssal éljenezte az ifjú sztárjelöltet. Tóth Andi is koncertezik a Sajtófesztiválon.

Feke Pál, az Operettszínház sztárja a Sajtófesztiválon

A Rising Star zsűritagja és a Budapesti Operettszínház tagja, Feke Pál is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége. Te tudod már, mit kérdezel tőle?

Még kaphatók belépők a 22. Sajtófesztiválra

A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra május 1-től és a helyszínen 2500 forintért vehető belépőjegy. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket.

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja is a májusi sajtófesztivál vendége

A DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának vendége lesz Tóth Gabi énekesnő, az X-Faktor tehetségkutató műsor legfiatalabb zsűritagjai is, aki 16 évesen a Megasztárban vált ismertté. Találkozz kedvenceddel, és tedd fel neki kérdéseidet május 8-án!

Baleset megelőzési pavilon a Sajtófesztiválon

Részeg-szemüveggel, segédmotoros kerékpár és biztonsági öv szimulátorral várja az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) a fiatalokat a Sajtófesztiválon.

Harsányi Levente is a DUE-val Sajtófesztiválozik

Magyarország egyik legismertebb műsorvezetője, Harsányi Levente is ott lesz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, ahol te is felteheted neki kérdéseidet.

Szárnyas Ízvadász a Millenárison

A népszerű videós gasztroblogger és a Konyhafőnök című televíziós főzőverseny zsűritagja, Fördős Zé is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án a Millenárison. Találkozz kedvenceddel, és tudj meg mindent a videoblogolásról, főzésről és repülésről.

Sulirádiók jutalomsorsolása

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Pikáns Sajtófeszt

Hogy lesz valaki diplomatából gasztroblogger? Hazánk egyik legnépszerűbb gasztroblogjának szerzőjével is találkozhatsz a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

A Spoon lép fel a Millenárison

A 2014-es X-Faktor egyik legkedveltebb fiúbandája, a Spoon lép fel a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Ugye te sem maradsz le a programról?

Ki bűvöl el kit? - Internetbiztonság a Millenárison

Mire kell figyelni netezés közben? Hogyan védjük meg adatainkat az illetéktelenektől? Ezekre a kérdésekre tuti választ kapsz május 8-án a 22. Sajtófesztiválon, ahol a Bűvösvölgy kütyüit próbálhatod ki.

A helyettes államtitkár a DUE-val duplázik

Ifjúság, Sajtófesztivál. A Millenárison első kézből tájékozódhatsz az aktuális ifjúságpolitikáról és teheted fel kérdéseidet, ugyanis az egész napos rendezvény vendége lesz Schanda Tamás ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár.

Class-legendák a Sajtófeszten

A Class FM népszerű műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba is ott lesznek május 8-án, a Millenárison megrendezendő 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Gyere el te is, és tedd fel kérdéseidet!

Most mi kérdezünk – talpon marad-e Gundi?

Kérdés-felelet mérkőzés a 22. Sajtófesztiválon. Aki kérdez: valamennyi ifjú diákmédiás, aki részt vesz az egész napos programon. Aki válaszol: Gundel Takács Gábor műsorvezető. Május 8-án te is találkozhatsz vele a Millenáris D csarnokában.

Idén is Dj Smash a Sajtófesztivál hangulatfelelőse

Amikor Dj Smash először a DUE médiatáborában járt, zenei megszállottságával hívta föl magára a figyelmet. Azóta rádiósként, diszkósként és rendezvényszervezőként épített karriert. Évek óta az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál hangulatfelelőse, mely idén sem lesz másképp.

Így közelítsd meg a Millenárist május 8-án!

Összegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba, ahol május 8-án rendezzük meg a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Nagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság