Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2014. május 16.

Helyszín: Budapest, Millenáris

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

Itt gondoskodj belépődről!

Csatlakozz a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

DUE almanach a 25. szülinapra

Elkészült az idén 25 éves DUE Médiahálózat egykori és jelenlegi tagjainak online gyűjtőalbuma, melybe mostantól bármelyik DUE-s feltöltheti adatait - jelentette be Kecskés István elnök a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján. Az almanach-ban már több mint 30-an szerepelnek!

Mi történik a Sajtófeszt után?

Az idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetésén, a 21. Sajtófesztiválon több kategóriában is a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakos hallgatói állhattak fel a dobogó valamely fokára. Mészáros Virág, a nagydorogi fotóstehetség pedig másodjára lett Az év diákfotósa.

Regisztrálj a Diáklaptárba!

Egyre több a macera a suliújsággal? Drága a nyomda vagy a fénymásolás, nincs, aki betördelje? Vagy túl sok az anyag, vagy alig jön össze valami? Mire megjelennétek, egy csomó minden már idejétmúlt? A Diáklaptár mindezekre megoldást nyújt. Regisztrálj és már készítheted is online suliújságotokat!

Hangulatjelentés a Sajtófesztiválról – VIDEO

A DUE Sajtófesztiválján járt május 16-án Eckü is, akit a Hősök zenekarból ismerhettek. Alaposan kifaggatta a rendezvény vendégein kívül a fiatal diákújságírókat is.

Sajtó. Fesztivál. Millenáris.

A DUE Médiahálózat május 16-án, pénteken tartotta a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a budapesti Millenáris D csarnokában. Ha lemaradtál a rendezvényről, vagy csak ismét felelevenítenéd emlékeidet a közel kétezer érdeklődőt vonzó egész napos programról, cikkünket olvasva megteheted.

Kedvezményes táborozás a Sajtófesztivál résztvevőinek

Ha lemaradtál a Médiatábor kedvezményeiről, ne ess kétségbe, mert a Sajtófesztivál résztvevői 20 százalék engedményt kapnak a teljes árból egy héten belül történő előlegfizetés esetén.

Véget ért a 21. Sajtófesztivál

A korábbiakhoz hasonló sikerrel, rengeteg diákmédiással, vendéggel, díjátadóval, előadással, játékkal és nyereménnyel zajlott le 2014. május 16-án a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a budapesti Millenárison. Részletek, eredmények, fotók hamarosan!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2014 - eredmények

A DUE Médiahálózat 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján 8 kategóriában 64 díj talált gazdára május 16-án a budapesti Millenáris Park D csarnokában. A nyeremények összértéke közel 2 millió forint volt.

Juhász Bálint, 2014 Ifjúsági Sajtódíjasa

A 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon a DUE alelnökei által alapított Ifjúsági Sajtódíj is gazdára talált. A cím idei tulajdonosa: Juhász Bálint.

Etikus újságírók és jövőkutatók sikere a Sajtófesztiválon

A DUE Médiahálózat és a Telenor közös pályázatain összesen 3 kategóriában hirdettek eredményt a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A legjobb tényfeltáró anyagokat és az izgalmas technológiai innovációkat bemutató műveket díjazták.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 21. Sajtófesztiválon

A DUE Médihálózat ismét jutalomban részesítette az Országos Iskolarádió Hálózat legaktívabb tagjait. A sorsolásra a 21. Sajtófesztivál keretén belül került sor.

A Sajtófesztivál részletes programja

Ne aggódj a rossz idő miatt, fedett helyen leszünk! Május 16-án a Millenáris D csarnokában rengeteg program, vendég és játék vár a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, most pedig eláruljuk, hogy mikor, hol, kit-mit találsz.

21. Sajtófesztivál – részletesen a programról

A DUE Médiahálózat a budapesti Millenáris Park D csarnokában rendezi meg 2014. május 16-án 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melyre a rendezők az ország egész területéről várják az érdeklődő ifjú diákmédiásokat, patronáló tanáraikat és a média iránt érdeklődőket.

Szakmai jeggyel a Sajtófesztiválra

A hazai szerkesztőségek munkatársai szakmai jegyet válthatnak a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára.

A vidék a néprajzkutató szemével

A DUE alelnöke, dr. Balázs Géza is a DUE tudásponton az érdeklődők rendelkezésre áll a tematikus programok keretein belül. A Sajtófesztiválra ellátogató diákmédiások abban kapnak megerősítést, hogy a 21. század vidéki értékeivel ismerkedni igen is trendi.

Versenykultúra élőben

Bevásárlókosár címmel tavaly december óta találkozhattok a DUE Tallózó versenykultúrával foglalkozó mellékletével, és hallgathatjátok a DUE Rádió műsorát. A tanév végére a sorozat is lezárult, azonban a Sajtófesztiválon még személyes élményeket is szerezhettek.

Könyvmegálló és diáklap csere-bere a Sajtófeszten

Tematikus programokkal is várjuk a 21. Sajtófesztivál látogatóit a Millenáris D csarnokában május 16-án. Az egyik programelem lehetőséget kínál könyvek és diáklapok cseréjére, olvasgatásra. Mindez az olvasáskultúra jegyében zajlik. Csatlakozz te is!

Helyi kincsek a Sajtófesztiválon

„Légy a vendégünk!” – ez a Sajtófesztivál egyik központi programjának szlogenje. Az ország kevésbé ismert, ám annál több kincset rejtő településeit mutatják be helyi diákok, ezzel is népszerűsítve lakóhelyüket felhívják a figyelmet Magyarország szépségeire is.

Mozdulj a Sajtófesztiválon!

A Sajtófesztiválon gondoskodnak a hangulatról a hazai egyik legelismertebb hip-hop tánciskola növendékei is május 16-án a budapesti Millenárison.

A 21. Sajtófesztivál közönségtalálkozósai

Napokon belül, május 16-án tartjuk a Millenáris D csarnokában a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Alábbi cikkünkből kiderül, hogy kik vesznek részt az egész napos program ifjúsági közönségtalálkozóin.

Barangolás a vidéki Magyarországon

A vidéki életről, valamint annak megismerésének fontosságáról tart pódiumbeszélgetést dr. Eperjesi Tamás, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) vidékfejlesztési igazgatója a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

"Élményközpontú" irodalom

A 21. Sajtófesztivál az olvasás- és médiaértés jegyében zajlik. A rendezvény több tematikus programnak is helyt ad: az érdeklődők dr. Takács Edittel, a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. főszerkesztőjével is beszélgethetnek.

Hétköznapi versenyhelyzetek

Érdekel a gazdaság világa? Foglalkoztatnak a vállalatok közötti versenyhelyzetek? A 21. Sajtófesztivál Bevásárlókosár nevű workshopján képbe kerülhetsz.

Verseny, ahogy az újságíró látja

Pál Zsombor, a Forbes Magyarország szerkesztő-újságíróját is kérdezheted a DUE tudásponton a május 16-i Sajtófesztiválon a versenykultúráról.

Az olvasásmódok sokfélesége

A 21. Sajtófesztivál tematikus programokban is bővelkednek. A DUE tudásponton Dede Éva pszichológust az olvasásmódok sokféleségéről kérdezhetik az érdeklődők május 16-án.

Az olvasásértés nyelvészeti megközelítése

A DUE tudáspont tematikus programjai lehetőséget biztosítanak különböző témák megvitatására, megértésére és továbbgondolására a május 16-i Sajtófesztiválon. Pódiumbeszélgetést tart dr. Bódi Zoltán nyelvész, főiskolai tanár is.

IQ a Sajtófesztiválon – kerülj képbe, hogy ősszel te legyél a legjobb!

A Nagy Diák IQ-teszt 2013. szeptember 15-én indult útjára , amelynek célja nem volt kevesebb, mint hogy megtalálják Magyarország legintelligensebb diákjait. 15 ezer diák versengett egymással a nemes címért és az értékes nyereményekért egészen a december 5-i, élőben zajló fináléig.

Találkozz Trokán Annával a Millenárison!

Évről évre ismert személyiségeket látunk vendégül a DUE Sajtófesztiválján. Idén többen kértétek, hogy az ifjú színésznőt, Trokán Annát is elhívjuk. Május 16-án találkozhatsz vele.

Sulirádiók jutalomsorsolása

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Te ismered a gúlatornát?

Szereted a tornát? Lételemed a mozgás? Ha nem csak a kütyük érdekelnek, ott a helyed a Sajtófesztiválon. A Limes gúlatorna csapata téged is levesz a lábadról!

Humorral fűszerezett Sajtófesztivál

Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs humorista, forgatókönyvíró és főszerkesztő elfogadta meghívásunkat a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, így személyesen is lehetőséged lesz találkozni vele május 16-án a budapesti Millenárison.

A külpolitika elismert szakértője is a DUE-t választja

Egészen biztosan ott lesz az idei Sajtófesztiválon Al Ghaoui Hesna magyar riporter, akit konfliktuszónákból adott tudósításai tettek széles körben ismertté. Tarts velünk te is, és tedd fel kérdéseidet május 16-án!

Találkozz Novodomszky Évával a Sajtófesztiválon!

Idén a 21. Sajtófesztivál vendége lesz Novodomszky Éva is, aki elfogadta meghívásunkat az eseményre, így személyesen is feltehetitek kérdéseiteket az elismert és népszerű műsorvezetőnek.

Akrobatikus rock’n’roll nyitja a Sajtófesztivált

Ha a média világa mellett a tánc iránt is érdeklődsz, vagy csak egy igazán vérpezsdítő produkcióra vágysz, ne hagyd ki a májusi Sajtófesztivált!

Buda Márton, a 21. Sajtófesztivál délutáni házigazdája

Mádai Vivien mellett Buda Márton lesz a május 16-i Sajtófesztivál házigazdája. A rádiós szakember hangjával a Petőfi és a DUE Rádióban találkozhattok.

A ByTheWay is ott lesz a 21. Sajtófesztiválon!

Előzetes kérdőíves felmérésünk alapján a ByTheWay volt az a csapat, akit a legtöbben látni és hallani szerettetek volna a Sajtófesztiválon. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, mert most kéréseteknek megfelelően személyesen találkozhattok velük május 16-án a budapesti Millenáris Park D csarnokában!

Mádai Vivien a 21. Sajtófesztivál délelőtti háziasszonya

Az idei Sajtófesztiválon Mádai Viviennel is találkozhatsz, aki a rendezvény délelőtti műsorvezetője lesz.

Istenes Bence is a 21. Sajtófesztivál vendége lesz!

Elfogadta meghívásunkat, így már biztosan részt vesz az idei Sajtófesztiválon Istenes Bence, az RTL Klub képernyőjéről ismert népszerű műsorvezető.

Az idei Sajtófesztivál vendége: Kiss Ádám

A sokak által ismert és elismert humorista, Kiss Ádám immár egészen biztosan szereplője lesz az idei, május 16-án megrendezendő 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak.

Még kaphatók belépők a Sajtófesztre!

Érdemes időben gondoskodnod belépődről a május 16-i Sajtófesztiválra! Május 1-től és a helyszínen 2500 Ft-ért veheted meg.

Készülj velünk a 21. Sajtófesztiválra!

A DUE Médiahálózat május 16-án, a Budapesti Millenáris Park D csarnokában rendezi meg az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Az egész napos programon Neked is ott a helyed! Cikkünkből sok hasznos információ derül ki.

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság