Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2012. május 11.

Helyszín: Budapest, Millenáris, Fogadó épület

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál 2012. május 11-én, pénteken délelőtt 10-kor kezdődik. 
A programkavalkád délután 6-ig tart.
A rendezvény fő támogatója az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Kapcsolódó hírek

Beszámolók a Sajtófesztiválról

Az idén is több, mint ezer diákmédiás volt részese a Sajtófesztivál program kavalkádjának. A közönségtalálkozók, koncertek mellett a Millenáris Fogadó számos pontján játékok, interaktív programok várták a fiatalokat. Számos médium beszámolt az eseményről, alább ezeket gyűjtöttük össze.

A médiatábor csoportvezetői a Sajtófesztiválon

Gyere velünk 10 napra a DUE Médiatáborába júliusban! Ha szeretnél megismerkedni a csoportvezetőkkel, ha kérdéseid vagy kételyeid vannak a táborral kapcsolatban, akkor a Sajtófesztiválon a tábor vezetői és csoportvezetői eloszlatják kételyeidet!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2012 - eredmények

A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2012. május 11-én tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

A legjobb diákújságírókat ünnepeltük

Több mint ezer diákújságíró részvételével rendezte meg a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a DUE Médiahálózat 2012. május 11-én a budapesti Millenáris Fogadóban. Átadtuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyereményeit és az Ifjúsági Sajtódíjat is.

Útvonaltervek a Millenáris Parkhoz

Összegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba.

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 9 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2012. május 11-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Tudnivaló sajtósoknak a Sajtófesztiválról

Az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál sajtófőnöki teendőit Varga G. Gábor újságíró, a DUE intézőbizottságának tagja vállalta magára.

Díjzápor a DUE tehetségkutató pályázatán

Ipadek, repülőjegyek, mediapadek. Parádés díjakat kapnak a DUE idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának legjobbjai. 7 kategóriában több, mint 50 díjazott, több mint 3 millió forint értékben vihet haza nyereményeket.

A Sajtófesztivál programja

A DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok éves legnagyobb találkozóját. Május 11-én, pénteken. Előzetes programunkból megtudhatod mivel várunk idén a Millenáris Park Fogadójában.

A Rambo producere a Sajtófesztivál vendége

A Rambo és a Terminátor a legismertebb, legsikeresebb filmjei. Magyarországról indult, Hollywood meghatározó producerévé vált, egy éve újra itthon a filmipar megújulásáért felelős kormánybiztos Andy Vajna. Délután ellátogat a Sajtófesztiválra.

Ördög Nóra a Sajtófesztivál vendége

Ördög Nóra is vengédünk lesz május 11-én a Sajtófesztiválon, és az érdeklődő diákmédiások egy órás közönségtalálkozó keretében tehetik fel kérdéseiket az RTL Klub műsorvezetőjének.

A Sajtófesztivál vendége Mádai Vivien

Mádai Vivien az RTL Klub műsorvezetője Ördög Nórával együtt tart egyórás közönségtalálkozót május 11-én a Sajtófesztiválon.

Lakatos Levente a Sajtófesztiválon

Lakatos Levente a Barbibébi és a LoveClub című könyvek szerzője is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon, mégpedig a Padláson találkozhattok vele egy közönségtalálkozó keretében.

Kállay-Saunders András is ott lesz a Sajtófesztiválon

Kállay-Saunders Andrással is találkozhat az, aki eljön május 11-én a Millenárison tartandó Sajtófesztiválra. A Megasztár korábbi versenyzője ezúttal nem énekelni fog, hanem a kérdéseitekre válaszol majd, de nyilván szívesen ad autogramot és interjút is.

Fellép a Sajtófesztiválon Baricz Gergő

Nem múlhat el az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál egy közkedvelt sztár fellépése nélkül. Idén közkívánatra az X-Faktorból ismert Baricz Gergő szórakoztatja fellépésével a Millenárison összegyűlt diákmédiásokat.

NoAlibi a Sajtófesztivál fellépője

No alkohol, no cigaretta, NoAlibi. Három kamasz – Simon Kolos, Hámos Bence, Vándor Ádám – alkotja az egyre népszerűbb fiatal csapatot, amely nyitja a Sajtófesztivál programját, május 11-én 10 órakor a Millenárison.

Pataki Zita a Sajtófesztivál házigazdája

Rendszeresen megállítják az utcán, és arról kérdezgetik, milyen lesz az idő. Ő mindig türelmesen válaszol, elmondja, hogy nem meteorológus, ő csak tolmácsolja a híreket az időjárásról. Az RTL Klub műsorvezetője is a DUE-ban kezdte, ezért is vállalta szívesen a házigazda szerepét a Sajtófesztiválon.

Dj Smash hangolja jókedvre a Sajtófesztivált

Dj Smash amikor először a DUE médiatáborában járt, zenei megszállottságával hívta föl magára a figyelmet. Azóta rádiósként, diszkósként és rendezvényszervezőként csinált karriert. Évek óta az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál műsorvezetője. Az idén is ő gondoskodik a jó hangulatról a rendezvényen.

Fellépnek a Sajtófesztiválon a Dance Up Tánciskola növendékei

Május 11-én a Sajtófesztivál színpadán díjátadók, tombolasorsolás, és koncertek mellett fiatal tehetségek is megmutatják magukat a közönségnek. A Dance Up Tánciskola növendékei Hip hopp táncukkal szórakoztatják majd a diákmédiásokat.

Dirty Dancers a Sajtófesztivál nagyszínpadán

A Sajtófesztiválon minden évben törekszünk arra, hogy az egész napos program során fiatal tehetségek is megmutathassák magukat a főként diákmédiásokból álló közönség előtt. Idén a nagyszínpadon a Dirty Dancers Company növendékei akrobatikus táncokkal szórakoztatják majd a diákokat.

A Sajtófesztivál hétvégéjére visszatér a nyár!

Fergeteges időt ígér a meteorológia május második hétvégéjére, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál idejére. A szeszélyes április után ekkor lesz először igazi meleg hétvége az idén.

Sajtófesztivál – már a Facebookon is!

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak már van saját oldala a Facebookon, így mostantól ott is követheted, hogy milyen programokkal készülünk, kik lesznek a vendégek. Sőt, a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményhez csatlakozva azt is láthatod, kik jönnek el még rajtad kívül.

Húzz bele a fesztiválon!

Eveztél már szárazföldön? Május 11-én a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján megteheted. A Magyar Evezős Szövetség jóvoltából két ergométeren - vagyis evezősgépen -- versenyezhetsz a barátoddal, találkozhatsz a sportág olimpikonjaival és kipróbálhatod magad sportkommentátorként!

Drogprevenció a Sajtófesztiválon

Mint már megszokhattátok a Sajtófesztivál programja nem csupán a nagyszínpad eseményeiről szól. A Millenáris Fogadó több helyszínén is zajlik az élet. Idén szakadj ki pár percre az egész napos forgatagból, s pihenj meg a padláson, ahol az Északi Támpont Egyesület tagjai várnak.

Kedvcsináló a tavalyi Sajtófesztiválról

Amíg megérkezik a belépőd az idei Sajtófesztiválra, megnézheted, milyen volt a tavalyi!

Végéhez közelít a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat értékelése

A DUE által felkért bírálóbizottságok értékelik az idei pályázatra beérkezett több, mint 500 pályamunkát. Az értékelők már áttekintették a beérkezett anyagokat, most a végső sorrend felállítása zajlik.

NoALibi a Comet jelöltek között

A Sajtófesztivál fellépőjét, a NoALibi zenekart is jelölték idén a VIVA Comet díjra, a legjobb új előadó kategóriában.

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál 2012.

A DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok éves legnagyobb találkozóját. Május 11-én, pénteken a Millenárisra várunk minden fiatalt, akit érdekel az újságírás és a média világa. Sztárparádé, szakmai programok és díjátadás egész nap!

Még megrendelheted belépőjegyed a Sajtófesztiválra

Idén se maradj le az év legnagyobb diákmédia rendezvényéről, még megrendelheted belépőjegyed az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra.

Jutalomsorsolás iskolarádióknak

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Médiatár

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság