Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2018. május 11.

Helyszín: Budapest

25. Országos Ifjúsági SajtófesztiválAki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

Kapcsolódó hírek

Szent-Györgyi Albert lélekben velünk volt az idei sajtófesztiválon

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete 2018.05.11-én ismét megrendezte nagy sikerű rendezvénysorozatát, az Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül a Szent-Györgyi Albert sarok, egész napos megemlékezést tartott, illetve előadások, aktivitások is helyet kaptak a programban.

Megnyílt a DUE Médiahálózat jubileumi Sajtófesztiválja

Ünnepi napra virradt a DUE Médiahálózat, ugyanis elérkezett a jubileumi, 25. Sajtófesztivál napja.

Oltári Csajok és fiúk a sajtófesztiválon

Az Új Nemzedék kerti pódiumon Kovács Orsolya beszélgetett az Oltári csajok sztárjaival, Michl Julival, Horváth Sisa Annával és Jaskó Bálinttal.

Puskás Peti is ott volt a Sajtófesztiválon

A HM pódiumon Koós Nikolett beszélgetett Puskás Peti színésszel, az X-Faktor mentorával és a The Biebers zenekar frontemberével.

Szarvas József színész is ott volt a sajtófesztiválon

A Családok éve pódiumon Szakál Borostyán beszélgetett Szarvas József Jászai Mari-díjas színésszel, akivel a család és a színház kapcsolatát járták körül.

Vloggerek a Sajtófesztiválon

A 25. sajtófesztivál Jubileumi pódiumának vendégei voltak a neves vloggerek: Nana és Ungdani.

A Holnap tali sztárjaival is taliztunk a sajtófesztiválon

Az Új Nemzedék pódiumának vendégei voltak a Holnap tali! sztárjai.

Herczeg Zsolt újságíró a Családok Éve pódiumán

Zsolt a kisfia, Tomika 2016-os születése óta vezet nagy sikerű, humoros és őszinte apanaplót a wmn.hu oldalon, most pedig egy kiadó felkérte, hogy karácsonyra írjon könyvet arról, hogyan éli meg az apaságot.

A Tanár úr is ott volt a Sajtófesztiválon

A 25. Sajtófesztivál Jubileumi pódiumának vendége volt Nagy Ervin, színész.

Pál utcai fiúk a Sajtófesztivál pódiumán

A 25. sajtófesztivál Jubileumi pódiumának vendégei voltak a Pál utcai fiúk: Ember Márk, Wunderlich József és Józan László.

A hírek szerelmesei a fesztivál pódiumán

A Jubileumi pódium vendégei voltak az RTL Klub műsorvezetői.

A 25. sajtófesztivál vendége volt D. Tóth Kriszta

A Generali pódiumon D. Tóth Krisztával, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője volt a vendégünk.

Több mint kétezren ünnepeltünk a 25. jubileumi Sajtófesztiválon

Ütős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat idén 25. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Tekintsd meg eseményvideónkat az idei Sajtófesztiválról!

Az idei sajtófesztivál mindent vitt! Rekord számú látogatóhad érkezett és töltötte velünk együtt május 11-ét! Változatos programok várták az érdeklődőket, több helyszínen a TESLA Budapest rendezvényközpontjában.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. nyertesei

A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2018. május 11-én tartottuk a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. A végeredményt megtalálod a folytatásban.

Sikerrel zárt a NE DŐLJ BE! Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Óriási sikerrel lezárult a Ne dőlj be - Nagy Diák Bűnmegelőzési teszt. Ebben a tematikában első alkalommal hirdettünk edukatív játékot, az első forduló tapasztalatai alapján igen szép sikerrel.

2018: A büszke győztesek

Megvannak a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt bajnokai. Ebben a tematikában másodszor hirdettünk edukatív játékot a Generali a Biztonságért Alapítvánnyal.

Megvannak az év mentorai

A DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán nem csak a tehetséges diákokat, de az őket segítő pedagógusokat is jutalmaztuk. 2018 mentorai: Ollerinyi Tamás és Panulin Szabolcs.

Díjaztuk a Netbiztosokat

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

2018 Ifjúsági sajtódíjasa Bihari Bernadett Luca lett

2018-ban Bihari Bernadett Luca (a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának ötödéves jogász hallgatója, illetve a kar hivatalos hallgatói lapjának, a Vadlaw magazin főszerkesztője) lett az Ifjúsági Sajtódíjasa!

DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2018. május 11-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Te láttad mit rejtett a Tudományok Tárháza?

Tudományt, kutatást, játékot, érdekességet, sok-sok kérdést-választ, mosolyt, pupillatágító tényeket-kutatási eredményeket, wow! típusú kémiai kísérleteket és tömeges érdeklődőket. Egy hihetetlenül eseménydús nap, egy eszméletlen jó fesztivál, rekord számú látogatóhad!

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Meghívó a DUE-pótközgyűlésére

A DUE elnöksége összehívta a DUE pótközgyűlését, tekintve, hogy a rendes tanácskozás 2018. május 8-én 15 órakor nem volt érvényes, hiszen a tagság fele nem jelent meg a DUE-irodában.

Ómolnár Nelli és Whisper Ton a Sajtófesztivál pódiumán

A zenés app használói azt mondják, a musical.ly kreatív műfaj is tud lenni. Hogy miért? Kérdezzétek meghívott vendégeinket május 11-én a TESLA Rendezvényközpontban.

CultureGeeks a Sajtófesztiválon

Heti rendszerességgel készítenek szórakoztató, érdekes, ismeretterjesztő, humoros vagy éppen abszolút őrült videókat. Céljuk, hogy igényes és szórakoztató tartalmaikkal ne csak mosolyt csaljanak a nézőik arcára, hanem tudással és hasznos ismeretekkel is gazdagíthassák őket.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programja

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el egy év sem a legjobban várt és legnagyobb rendezvény nélkül. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is lesz. Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal.

Az idei sajtófesztiválon Rubik-kockásokkal is versenybe szállhatsz!

Szeretnénk egy kicsit kedveskedni azoknak, akik odavannak a Rubik-kockáért és jeles képviselőikért! Ezért elhívtuk nektek 3 nemzetközi Rubik-kocka versenyzőt: Bózsing Hunort, Vermes Kornélt és Berecz Mátét. A fesztiválon nagyon ütős kockázást ígérnek nektek a srácok!

A tudósok köztünk élnek az idei Sajtófesztiválon is!

A tavaly rengeteg érdeklődőt csalogató tudományos programunk idén is folytatódik! A TUDOMÁNYOK TÁRHÁZA izgalmas programokat kínál a látogatóknak. A tudósok köztünk élnek és ezt meg is mutatjuk nektek május 11-én a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján!

Electric Boogie bemutató a Sajtófesztiválon!

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljának fellépőjeként üdvözölhetjük Kollár Steve háromszoros Electric Boogie világ- és Európa bajnokot. Steve sokak számára ismerős lehet, hiszen világhírű sztár volt-ami a szakmáját illeti.

Biztosítsd be helyedet, vedd meg most belépődet a Sajtófesztiválra!

Minden évben a DUE megrendezi az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, melynek keretein belül nemcsak vloggerek, médiaszemélyiségek, színészek, műsorvezetők és sportolók, hanem a természettudományok neves képviselői is ott lesznek velünk. Érdekes aktivitások és szórakoztató programok a láthatáron!

Lóci játszik zenekar a Sajtófesztivál pódiumán

A 2010-ben alakult zenekar a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című mozi filmzenéjével kezdte a közönség és a szakma szívébe való bebetonozódást, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése.

A DUE bemutatja a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál helyszínét

A DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját 25. alkalommal rendezzük meg 2018. május 11-én. A rendezvény helyszínéül idén a TESLA Budapest szolgál, amelyet az Elektrotechnikai Múzeumban alakítottak ki.

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. Sajtófesztiválnak

Ábel Von Müller évek óta videózik. A Youtube-on 117 ezer fölé emelkedett a csatornájára feliratkozók száma. A „vlogolást” 2013 júniusában kezdte. Ma már pulóvert, pólót, telefontokot, esernyőt, poharat lehet a logójával rendelni.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának, az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is! Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal, ahogy azt már megszokhattátok!

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy már 29 évesen Jászai Mari-díjas színészek, és az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának műsorvezetői. Ő azonban igen.

Dj Groovelyne és Saxoman! – Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon

Az idei a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja, melynek alkalmából egy igazán különleges és egyedi produkciót hozunk el nektek május 11-én a TESLA nagyszínpadára!

Ember Márk is ott lesz a 25. sajtófesztiválon

Ember Márk, a Füvészkert hűséges pásztora, A padlás fantasztikus Rádiósa, Maugli dzsungelének félelmetes tigrise, a Szentivánéji álom Lysandere, és egyben az Oltári csajok szívtipró Herczeg Kornélja is. De vajon mi érdekli őt igazán?

Farkas Franciska is vendégünk lesz a 25. Sajtófesztiválon

A szegénységből kitörni vágyás módozatait járja be a filmvásznon, sokszor szélsőséges élethelyzetekben mutatja a kamera. Játszott az Aranyéletben, a Brazilokban és A vér és méz földjében.

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a Sajtófesztiválon

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját egy tehetséges, méltán népszerű szaxofonos, fergeteges zenés produkciója fogja megnyitni. Megtisztelő számunkra, hogy fellépőink között üdvözölhetjük a Best Event DJ szaxofonosát, Kovács Szilárdot, azaz „Saxomant”!

Közgyűlési meghívó 2018.

A DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2018. május 8. 15.00 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - 03.31-ig meghosszabbítva!

A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni.

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság