Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2017. május 19.

Helyszín: Budapest

24. Országos Ifjúsági SajtófesztiválExkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Számos közismert színész, művész és sportoló is ott lesz a Sajtófesztiválon, hogy a kérdéseidre válaszoljon. Sőt, elhozzuk neked a legnépszerűbb hazai vloggereket is! A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint koncertek várnak.

Kedveszményes árú belépődet ide kattintva veheted meg az egész napos 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál sajtóközleménye ide kattintva tölthető le!


Együttműködő: FesztiválPortál.hu

Kapcsolódó hírek

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – Beszámoló az eseményről

Május 19-e, péntek egy felejthetetlen nap volt azok számára, akik eljöttek díjazottként, vendégként, fellépőként, előadóként vagy partnerként. Már a kapunyitás előtt hosszú sor állt a Várkert Bazár épülete előtt arra várva, hogy 9:15-kor megnyissa kapuit a Sajtófesztivál.

Itt a 24. Sajtófesztivál videója!

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra idén minden eddiginél több látogató érkezett május 19-én a budapesti Várkert Bazárba. Videónkkal újra felelevenítheted emlékeidet, vagy átélheted az érzést, amiben a látogatóknak részük volt.

Mészáros Márton, 2017 Ifjúsági Sajtódíjasa

Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2017 Ifjúsági Sajtódíjasa Mészáros Márton.

A végtelen elmék útjain

A DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján rendeztük meg Csodák tárháza – a természettudományokról népszerűen elnevezésű programunkat. Rengeteg látogató jött el, hogy részese lehessen az egész napos rendezvénynek és élvezze az interaktív előadásokat és aktivitásokat.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017 – eredmények

A DUE Médiahálózat 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Hatalmas sikerrel ért véget a DUE 24. Sajtófesztiválja

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Díjaztuk 2017 NETbiztosait

A DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján adtuk át a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. A legkreatívabb pályázatok beküldői értékes okoseszközöket vettek át a Telenor jóvoltából.

Sulirádiók jutalomsorsolása a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

A DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható ajándékkártyák formájában.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál - program

Összeállt nagyszabású fesztiválunk programja, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Időpontja: 2017. május 19. péntek 9.00-18.00 Helyszín: Budapest - Várkert Bazár Sztárokkal, médiaszemélyiségekkel, vloggerekkel, sportolókkal, színészekkel. A helyszínen is válthatsz belépőt!

Elstartolt a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a budapesti Várkert Bazárban vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2017-es Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor. Még nem késő elindulni!

Biztosítsd időben helyed a Sajtófesztiválon

Nagy érdeklődés övezi az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A programon rohamosan fogynak a helyek, így nem érdemes az utolsó pillanatra halasztani a jegyed beszerzését. Ráadásul a rendezvény előtt kedvezményes belépőt lehet váltani, a helyszínen már drágábban lehet bejutni.

Nessaj a közkedvelt vlogger a Sajtófesztiválra invitálja pingvinjeit

Nessaj mestersége címere császárpingvin és szereti a sört”, ez áll a bemutatkozójában. Egy vicces és nem éppen hétköznapi srácról van szó, úgyhogy nem véletlen, hogy közel 150 ezres nézettsége van a YouTube csatornáján.

Török Ábel a Sajtófesztiválra invitálja a média iránt érdeklődőket

Török Ábel egy kicsit mindenes vlogger. Mindig is színész vagy rendező szeretett volna lenni és a YouTube videózásban talált rá a köztes állapotra, ami által kiteljesedhet, és maximális odaadással csinálja ezt minden követőjéért.

The CultureGeeks-találkozó a Sajtófesztiválon

A népszerű vlogger formáció elfogadta meghívásunkat, így már ők is biztosan ott lesznek az idei Sajtófesztiválon május 19-én a Várkert Bazárban!

Személyesn is találkozhatsz Szabyesttel a Várkert Bazárban

Szabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles énekes, dalszerző, dalszövegíró, média designer, vlogger, egyszóval minden, amire most a mai fiatalok buknak. Tehetsége már egész fiatalon megmutatkozott, és ha valaki, hát ő nem bízta a véletlenre.

A Középsuli szereplői is velünk fesztiváloznak

A nagy sikerű sorozat szereplői (Barbi, Melcsi, Kovács Robertina)úgy döntött, hogy a fesztivál szezont a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivállal nyitják meg, ifjú rajongóik legnagyobb örömére.

Vlogoljunk! – Menő hazai vloggertalálkozó a Sajtófesztiválon

Vannak bloggerek és vloggerek, na de mi is a különbség köztük, mit csinálnak ők, és miért érdemes követnünk őket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon!

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünk

Gondoltátok volna, hogy a filmben összesen 97 ló szerepelt, melyeket az ország különböző lovardáiból választottak ki és, hogy Nagy Ervin jeleneteit dublőri segítség nélkül vették fel?

M5-ös műsorvezetők kavalkádja a Sajtófesztiválon

Dósa Loretta és Tóth Csilla az M5 csatorna fiatal műsorvezetői, akik egy 8-12 év közötti korosztálynak szóló szórakoztató műsort vezetnek. Többek között a fizika, rajz, környezetvédelem, állatok és zene világával foglalkozik az „Ismerd meg!”.

Az RTL Híradó közkedvelt műsorvezetője is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon

Szabados Ágnesről az RTL Klub csinos műsorvezető hölgyéről kevesen tudják, hogy 17 éves kora óta arról álmodott, hogy egyszer majd a csatorna híradójának díszletében ülve dolgozhasson. A most 29. életévét töltő hírolvasó-riporter a Sajtófesztivál vendége lesz és mesél a célhoz vezető útjáról.

Az M5 csatorna képviseletében Koltay Anna és Béli Ádám is velünk fesztiválozik

Két nem mindennapi műsorvezetőt hívtunk meg a Sajtófesztiválra, hogy beszélgessünk velük a mindennapjaikról és munkájukról, például a Hétvégi Belépőről és a Virtuózokról.

Kiss Gergely – háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is a fesztivál vendége

Gergely, az érmei mellett büszkélkedik még egy jogi diplomával is, ami nem kis teljesítmény tekintve, hogy a sport mellett jutott elég ideje a tanulmányokra is. A sajtófesztiválon mint sportolót fogjuk üdvözölni és kérdezgetni az elért céljairól, munkájáról.

Peller Károly színművész a Sajtófesztiválon megcsillogtatja énektudását

Károly egy optimista, küzdeni vágyó és határozott egyéniség, aki mindig is tudta, hogy mi az, amivel szeretne majd foglalkozni az életben. Tehetségét bizonyítja, hogy 2002-ben Nivó-díjat kapott, 2003-ban pedig a Marsall-botot, az évad legígéretesebb tehetségének járó díjat vehette át.

Zachár Panka – azaz a Panka’s beauty blog írója a Sajtófesztiválon is tündökölni fog

Panka, a közkedvelt blog író a rajongók nagy örömére most a Sajtófesztiválon fog egy kis ízelítőt adni számunkra milyen is a blogos élet és mire figyeljen aki követné példáját.

Foci az egész világ – a Sajtófesztiválon is

A TrollFoci egy viccoldal, ami a focistákat, csapatokat hivatott kifigurázni és vicces helyzetbe hozni, egyszóval a labdarúgás az, amire specializálódott az immáron több mint 400 ezres követőtáborral rendelkező honlap és közösségi oldal.

A hangjáték mint művészet

Kinek telefonált Táncsics Mihály a börtönből és hogy került a DUE-táborba? Mikor jelentek meg a marslakók New Yorkban, és ha már ott jártak, miért nem maradtak?

Vettél már az idén könyvet?

Hogyan hat a médiafogyasztás az olvasási szokásokra a Z és alfa generációnál?

„Varázsolj nekünk valami szépet” – Náksi Attilával beszélgetünk a Sajtófesztiválon

Tudtátok, hogy Náksi Attila egyike a Soho Party 3 alapító tagjának, akiknek „Az éjjel soha nem érhet véget” című nagy sikerű dalt köszönhetjük? A máig népszerű lemezlovasnak személyesen is felteheted kérdéseidet május 19-én a Várkert Bazárban.

Exkluzív várlátogatás a Sajtófesztiválról

Exkluzív programon vehetsz részt a május 19-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Csodák Tárháza - Ősi Attila az elveszett világ nyomában

Ősi Attila – geológus, paleontológus, a Sajtófesztiválra egy igen érdekes témával fog majd érkezni. Az előadás címe: Dinoszauruszok a Bakonyból: a felfedezésektől a rekonstrukciókig Azt tudtátok, hogy Attila a bakonyi dinoszaurusz-lelőhely egyik felfedezője és a lelőhely kutatásának vezetője?

Csodák Tárháza - A mindenség elméletét kutatja Vámi Tamás Álmos

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál meghívott vendég előadója a világ legfiatalabb "kutatójaként", már 18 évesen dolgozhatott a svájci részecskegyorsítóban.

Csodák Tárháza - Kutyafélék evolúciója, miért ugatnak a kutyák

Ti tudjátok mi az Etológia és mivel foglalkozik egy etológus? Péter az egyik legelismertebb etológus, bizonyítják ezt díjai is, mint például: 2002-2004 - ‘Békésy György’ poszt-doktori ösztöndíj 2006-2008 - ‘Bolyai János’ kutatói ösztöndíj 2010-2013 - ‘Bolyai János’ ismételt kutatói ösztöndíj

Csodák Tárháza – arany molekulák Deák Andreával

Nálunk minden arany, ami fénylik! Mondja ezt Andrea az MTA TTK Szerves Kémiai Intézet, “Lendület” Szupramolekuláris Kémiai Kutatócsoport vezetője. Azt tudjátok, hogy az arany miért felbecsülhetetlen értékű a mai kutatók számára?

Csodák Tárháza – A baktériumok Achilles-sarkát kutatja Pál Csaba biológus

Pál Csaba biológus, lendület ösztöndíjas kutató a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Biológiai Kutatóközpontjának kutatója, a Biokémiai Intézet tudományos főmunkatársa, az Evolúciós Rendszerbiológiai csoport vezetője.

Csodák Tárháza - Horváth József a rákkutatás és ami mögötte van

Horváth Józsefnek különleges története van. Neki soha nem voltak luxus dolgai - cigánytelepen nőtt fel - a szülei nem tudtak neki mindent megadni – viszont a család és a szeretet volt mindig az első – de egy valamije mindig is volt és lesz, ami nem más, mint a HIT.

Az olvasásmódok sokfélesége

Úton-útfélen halljuk a rosszalló vagy sopánkodó hangokat: nem olvasnak a fiatalok! Keveset olvasnak a gyerekek! Biztos ez?

Könyvrajongók, kalandra fel!

"Hozz magaddal egy könyvet, vigyél egy másikat”, valamint "Hozz magaddal egy diákújságot, vigyél egy másikat" kezdeményezés a 24. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyv-barát pódiumán.

Szuperpanorámás Sajtófesztivál 2017-ben is!

A minden eddiginél nagyobb volumenű 23. után a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált is a budapesti Várkert Bazárban tartjuk. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 19-én.

Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon - Tűzfészek társulat

A DUE 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Érdemes még most megvásárolnod kedvezményes árú belépődet a 24. Sajtófesztiválra

A május 19-i egész napos rendezvényen a legmenőbb hazai vloggerek és médiaszemélyiségek közönségtalálkozói, fellépései színesítik a diákmédiások legnagyobb éves találkozóját a Várkert Bazárban.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2017. május 19-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el az egész napos rendezvényre.

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság