Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2013. május 10.

Helyszín: Budapest, Millenáris D csarnok

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

A Sajtófesztiválra jegyet rendelhetsz 2500 Ft-os áron a sajtofesztival@due.hu e-mail címen, vagy a DUE shopban.

Kapcsolódó hírek

Sajtófesztivál 2013.

Mi minden történt a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon? Videónkból kiderül!

A DUE Rádió jutalomsorsolásának nyertesei

A DUE Rádió hálózatába tartozó iskolák közül idén is 10 sulit gazdagítottunk technikai eszközök vásárlására felhasználható vásárlási utalványokkal. A jutalomsorsolást 2013. május 10-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartottuk.

Sajtófesztivál az m1-en

A Magyar Televízió Ma reggel című műsorában a 20. Sajtófesztiválról beszélgetett Kecskés István, a DUE elnöke, Zsuppán Attila, a rendezvény főtámogatójának, az NMHH-nak a kommunikációs igazgatója, és Mádai Vivien, a Sajtófesztivál egyik háziasszonya.

Közgyűlést tartott a DUE

A jubileumi Sajtófesztivál után 2013. május 10-én a Millenárison megtartotta évi rendes közgyűlését a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, a DUE. A tisztújító közgyűlés megválasztotta a következő 4 évre a DUE tisztségviselőit is.

Buda Marci a Sajtófesztiválon

Buda Marcival, a Petőfi Rádió és a DUE Rádió műsorvezetőjével is beszélgethettek május 10-én, a 20. Sajtófesztiválon. Marci segít a DUE Rádió jutalomsorsolásában is.

Vidéken kitárul a világ

A vidéki élet sokszínűségéről és lehetőségeiről ad elő a Sajtófesztiválon dr. Mezőszentgyörgyi Dávid, a NAKVI főigazgatója a HelyiTipp program keretében.

A néphagyomány ordenáré vásári mutatvány?

A jubileumi Sajtófesztivál konferenciatermében dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, a DUE alelnöke is előadást tart, melyen górcső alá veszi a néphagyomány és a média kapcsolatát a HelyiTipp program keretében.

Hazánk egyik legismertebb szóvivője a Millenárison

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője is a jubileumi Sajtófesztivál vendége lesz 2013. május 10-én.

Közönségtalálkozó a Sajtófesztiválon Rácz Zsuzsa íróval, a Terézanyu-könyvek szerzőjével

Izgalmas beszélgetésen vehet részt Rácz Zsuzsa íróval, aki ellátogat a 20. Sajtófesztiválra május 10-én. A Terézanyu-könyvek szerzőjével a nők helyzetéről, sikereiről, karrierjéről, azon belül is az újságírónők lehetőségeiről beszélgethetsz.

Mátyássy Áron rendezőt is, aki elsőfilmesként elhozta a Szemle fődíját, várjuk az NMHH mozitermébe

Mátyássy Áron rendezővel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Az ifjú filmes Csukás István forgatókönyvéből készített ifjúsági filmet, Berosált a rezesbanda címmel.

Süsü és Gombóc Artúr "apukájával" is találkozhatsz a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Csukás István íróval, kedvenc mesehőseink – Süsü, Gombóc Artúr, Mirr-Murr – megálmodójával is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Ha ügyes vagy, megtudhatod, hogyan is születik egy mesefigura.

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Rófusz Ferenccel, az animációs film kategóriában Oscar-díjat nyert rendezőnkkel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Nem csak a díjazott filmet, hanem Rófusz Ferenc legújabb alkotását is megnézheted.

Rengeteg programmal vár a Sajtófesztivál főtámogatója, az NMHH

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság két önálló helyszínnel és rengeteg érdekes és interaktív programmal vár május 10-én a Millenáris D csarnokában.

Nagy Anna egykori kormányszóvivő a jubileumi Sajtófesztiválon

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretén belül közös ifjúsági sajtótájékoztatóra kerül sor Nagy Annával. Az Erzsébet-program szóvivőjével személyesen is találkozhattok.

Mozizz a Sajtófesztiválon az NMHH-val!

Vadonatúj magyar kisfilmeket nézhettek meg a Sajtófesztiválon a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a jóvoltából. A moziteremben a filmek készítőivel is találkozhattok és beszélgethettek, mint például az Oscar-díjas Rófusz Ferenccel.

Az eddigi legnépszerűbb Sajtófesztivál volt a huszadik

Nagy érdeklődés kísérte a jubileumi Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, amelyet 2013. május 10-én tartott a DUE Médiahálózat a budapesti Millenárison. Közel 2000, média iránt érdeklődő fiatal, diákújságíró és diákrádiós fordult meg pénteken az egész napos programon.

Állattenyésztő mérnök a Sajtófesztiválon

A Millenáris D csarnokában találkozhattok Hanga Zoltánnal, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjével, aki részt vesz a szóvivők találkozóján.

Lazáry Fanni 2013 Ifjúsági Sajtódíjasa

A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg. Idén a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését Lazáry Fanni vehette át.

Visszatekintés: ilyen volt a Sajtófesztivál

A jó pillanatokra, nagy találkozásokra szívesen emlékszik mindenki. Mi most az idei, jubileumi Sajtófesztivált idézzük fel videónkkal.

Friss Sajtófesztivál program

A DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóját, amelynek főtámogatója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált május 10-én tartjuk a Millenáris D csarnokában. Itt megtalálod, mi mindennel várunk!

Útvonaltervek a Sajtófesztiválra a Millenáris Parkhoz

Összegyűjtöttük a legegyszerűbb útvonalakat, melyeken könnyen eljuthatsz a nagyobb vasútállomásoktól és buszpályaudvaroktól a Millenáris Parkba.

Radics Gigi is Sajtófesztiválozik

A Megasztár 6 győztese a Sajtófesztivál színpadán is megmutatja tehetségét és rátermettségét. Aki az énekhangján kívül az életére is kíváncsi, Gigi arról is szívesen mesél május 10-én a Millenárison.

Tillát is várjuk a Sajtófesztiválra

Nem ígéri, hogy dalra fakad, de egy kellemes beszélgetésben mindenképp részt vesz a DUE Sajtófesztiválján Till Attila, a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője. Ráadásul ő lesz a májusi DUE Tallózó címlapján is!

Felméri Péter nem viccel a Sajtófesztiválon

Lassúsága miatt mértékegységet neveztek el róla, és egy tovább nem küldött lánclevél miatt évekig nem volt barátnője. Ezeket már mind tudjuk Felméri Péterről, és amire még kíváncsi vagy, biztosan elárulja a Sajtófesztiválon május 10-én, ahová ezúttal nem fellépni, hanem beszélgetni érkezik.

Azurák Csaba a Sajtófesztiválon is a Tényeket mondja

A TV2 híradósa már visszajáró vendégnek számít, ha a DUE rendezvényeiről van szó. Többször látogatta meg Médiatáborunkat, a Sajtófesztivál vendége is volt már, és minden kérdésre szívesen és persze őszintén válaszolt. Nem lesz ez másként az idei Sajtófesztiválon sem, május 10-én a Millenárison.

Weisz Fanni a Sajtófesztivál vendége

A 20. Sajtófesztivál vendége lesz Weisz Fanni, a gyönyörű, 20 éves hallássérült modell. Jeltolmácsa segítségével ti is kérdezhetitek a közönségtalálkozón.

Vujity Tvrtko a Sajtófesztivál vendége

Számos pokoli történetet írt meg az elmúlt években, és megannyi pokoli helyen járt. A Sajtófesztiválon kifaggathatod őt minderről!

Agárdi Szilvi, a Sajtófesztivál kincse

A Sajtófesztivál vendége lesz Agárdi Szilvi, a Voice elbűvölő énekesnője, aki különleges kisugárzásával könnyedén elvarázsol bárkit. A Sajtófesztivál zárókoncertjén és előtte közönségtalálkozón is kipróbálhatod bűverejét!

Pál Dénes is jön Sajtófesztiválra

Pál Dénes, az egyik tehetségkutató győztese is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon - és természetesen énekelni fog, méghozzá Agárdi Szilvivel együtt!

Mádai Vivien a Sajtófesztivál műsorvezetője lesz

Mádai Vivien, a DUE Rádió műsorvezetője is részt vesz a Sajtófesztiválon. A délutáni díjátadó gálaműsort vezeti és az iskolarádió hálózat jutalomsorsolásában is a segítségünkre lesz.

Pataki Zita a Sajtófesztivál egyik házigazdája

Rendszeresen megállítják az utcán, és arról kérdezgetik, milyen lesz az idő. Ő mindig türelmesen válaszol, elmondja, hogy nem meteorológus, ő csak tolmácsolja a híreket az időjárásról. Az RTL Klub műsorvezetője is a DUE-ban kezdte, ezért is vállalta szívesen a házigazda szerepét a Sajtófesztiválon.

Prőhle Gergely helyettes államtitkár a Visegrádi workshopon

A jubileumi Sajtófesztiválon május 10-én Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára is előadást tart a Visegrádi Csoportról, a Visegrádi workshop programunk keretében.

A Sajtófesztiválon lesz a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetése

A DUE által felkért bírálóbizottság már értékeli az idei pályázatra beérkezett közel ezer pályázó munkáit. Az ünnepélyes eredményhirdetést és díjátadást az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartjuk 2013. május 10-én.

Győri Hajnalka, a DUE korábbi külügyese nyitja meg a Visegrádi workshopot

Győri Hajnalka, a DUE külügyi szekciójának meghatározó személyisége nyitja meg a Sajtófesztivál részeként megrendezett Visegrádi workshopot május 10-én a Millenárison.

Sajtófesztivál-belépő a DUE-shopban!

A hónap végéig 2000 Ft-ért rendelheted meg belépődet a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Már a DUE-shopban is rendelhetsz jegyet néhány kattintással!

Jutalomsorsolás sulirádióknak

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Életrevaló kvíz középiskolásoknak a Facebookon

Életrevaló vagy? Akkor épp neked találták az OTP Bank új pénzügyi játékát! Április 8-tól a Facebookon is bizonyíthatod életrevalóságod, mindössze napi néhány kérdés megválaszolásával. És persze szuper ajándékokat nyerhetsz magadnak és a sulidnak is!

Április végéig kedvezményes áron váltható jegy a Sajtófesztiválra

Április végéig 2 000 Ft-ért rendelhető belépőjegy a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Jegyigénylést fogadunk e-mailen, faxon és a DUE-shopon keresztül is. A rendezvényen rengeteg vendéggel és programmal várjuk a résztvevőket!

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2013-ban huszadszor!

Idén tavasszal új helyszínre költözik az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A jubileumi évhez méltó, tágas és impozáns Millenáris D csarnok (korábban Csodák Palotája helyszíne) ad otthont rendezvényünknek 2013. május 10-én, pénteken. Sztárparádé és díjeső, szakmai programok kavalkádja vár!

Kit szeretnél látni a Sajtófesztiválon?

Idén is lesz Sajtófesztivál, immár a 20. május 10-én a Millenárison. Már gőzerővel készülünk, és a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk.

Médiatár

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság