Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2016. május 27.

Helyszín: Budapest

23. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÚj, exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 27-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Számos közismert színész, művész és sportoló is ott lesz a Sajtófesztiválon, hogy a kérdéseidre válaszoljon. A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik koncertje várnak. A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Jegyvásárlásért kattints ide!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

Kapcsolódó hírek

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016 – eredmények

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását pénteken tartottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A díjazottak nevét megtalálod a folytatásban.

Hatalmas sikerrel és Balkan Fanatik koncerttel ért véget a 23. Sajtófesztivál

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a DUE Médiahálózat Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. A rendezvényre pénteken közel kétezer diákmédiás érkezett szerte az országból, hogy találkozhassanak kedvenc médiaszemélyiségeikkel, sokan pedig azért, hogy átvegyék győztes pályázatuk díjait.

Hipersuli, a jövő sulija pályázat eredményei

A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki egyesületünk és a Telenor Hipersuli, a jövő sulija! pályázatának eredményeit.

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági Sajtódíjasa

Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2016 Ifjúsági Sajtódíjasa Szabó Diána Lili lett.

Versenytársak II. – pályázati eredmény

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon került sor a DUE Médiahálózat és a Gazdasági Versenyhivatal közös pályázatának eredményhirdetésére. A díjazottak névsora a folytatásban olvasható.

Iskolarádiók jutalomsorsolása a 23. Sajtófesztiválon

A DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható utalványok formájában.

Már javában dübörög az idei Sajtófesztivál

Vadiúj, exkluzív helyszínen vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2016-os Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor.

Sajtófesztivál 2016 – A PROGRAM

Alábbi összeállításunkból tájékozódhatsz a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részletes programjáról, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Feljött a nap! – Balkan Fanatik koncert a DUE 23. Sajtófesztiválján

Hazánk egyik legnépszerűbb együttese, a Balkan Fanatik ad másfél órás nagykoncertet a DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján május 27-én a budapesti Várkert Bazárban. A zenekar jól ismert számai mellett az új album dallamai is felcsendülnek.

Sajtófesztivál-belépő 3 az 1-ben – májusban is kedvező áron!

1 belépővel 3 különböző programkavalkádban vehetsz részt május 27-én: találkozhatsz a média nagyágyúival, bepillanthatsz a média kulisszái mögé, exkluzív Várlátogatáson vehetsz részt, és akár az első sorból tombolhatsz végig két koncertet is. Mindez májusban is kedvezményes áron!

Exkluzív Várlátogatás a Sajtófesztiválról idegenvezetéssel

Exkluzív programon vehetsz részt a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon: a Buda szívében megrendezendő egész napos program keretében egy nem mindennapi vártúrára invitálunk. A program célja, hogy képzett vezetőinktől mindent megtudj a világörökség részét képező Budai Várnegyedről.

Pimasz úr kicuccol

Hazánk egyik legismertebb riporter-műsorvezetője, Pimasz úr is a DUE Sajtófesztiválját választja május 27-én. Hogyan lett Papp Gergőből Pimasz úr? Ki ő valójában? Hogyan kapcsolódik össze a neve Csernus Imréével? Járj utána a Sajtófeszten!

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a Sajtófesztiválon

Sebestyén Balázs napjaink egyik legnépszerűbb televíziós és rádiós műsorvezetője. Azt tudtad, hogy a diákévei alatt nem a médiában képzelte el a jövőjét? Hogyan vezetett az útja a képernyő és a mikrofon felé? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a május 27-i Sajtófesztiválon.

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozik

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, Gönczi Gábor is a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz a Várkert Bazárban. Tudod, hogyan került kapcsolatba a médiával? És azt, hogy zenekara is van?

A "Híradó sztárjai" a Sajtófesztiválon

Az RTL Híradó jól ismert műsorvezető párosa, Erős Antónia és Szellő István is részt vesz a május 27-i Sajtófesztiválon, hogy személyesen is találkozhassanak veletek, feltehessétek nekik kérdéseiteket.

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!

Előzetes kérdőívünk alapján megtudtuk, mely bloggerket és youtubereket látnátok szívesen a 23. Sajtófesztiválon, és mi meghívtuk őket, hogy személyesen is feltehessétek kérdéseiteket azoknak, akiknek videóit, bejegyzéseit naponta követitek az interneten.

Színház az egész világ - a Sajtófesztivál is

A DUE 23. Sajtófesztiváljának egyik közönségtalálkozója során a Vígszínház négy kiváló művészével találkozhattok és beszélgethettek: Hegyi Barbarával, Járó Zsuzsával, Szilágyi Csengével és Kerekes Józseffel.

A Dal 2016 sztárja is a DUE-val Sajtófesztiválozik

A DUE 23. Sajtófesztiválján ad koncertet az elbűvölő fiatal tehetség, Agárdi Szilvi, aki az elmúlt években több tehetségkutató műsorban is részt vett. A koncert után rendezett ifjúsági sajtótájékoztató keretén belül személyesen is felteheted kérdéseidet Szilvinek.

Lezárult a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

Nagy sikerrel, több mint 1000 pályázat beérkezésével zárult a 2016. évi Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a Hipersuli – a jövő sulija, a Versenytársak és az Ifjúsági Sajtódíj pályázat, melyekre március 31-én éjfélig küldhettek be pályaműveket az ifjú diákmédiások.

Könyvrajongók, kalandra fel!

„Hozz egy könyvet, vigyél egy könyvet” kezdeményezés a 23. Sajtófesztiválon, melynek keretében új kincsekre tehetsz szert, olvasgathatsz és kikapcsolódhatsz a DUE Stand Könyvkuckójában.

Állomásos játék is vár a Várkert Bazárban

Ugye te is emlékszel a régi sulis, kolis és tábori állomásos játékokra, amikor mókás és érdekes feladatokat kellett megoldani? Minden állomás egy új feladatot és új kihívást takar, a megoldások pedig csak rajtad múlnak.

Agytorna is lesz a Sajtófesztiválon

A Mensa HungarIQa és a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete gondoskodik róla, hogy az agytorna se maradjon le a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programrepertoárjáról.

Védekezz az internetes zaklatás ellen - a Sajtófesztiválon

A korábbi évekhez hasonlóan idén is izgalmas programokkal vár benneteket standjánál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Kiterjesztett valóság a Sajtófesztiválon a Telenorral

A Hipersuli pályázat és a Sajtófesztivál egyik állandó résztvevőjeként is jól ismerhetitek már Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatóját, a Telenort. A május 27-i Sajtófesztiválra is sok érdekességgel készül.

Közlekedj okosan a Sajtófesztiválon is az OBB-vel!

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottságot (OBB) az Országos Rendőr-főkapitányság alapította 1992. november 24-én. Azóta működnek szervezett keretek között a közúti balesetek, halálozások és személyi sérülések megelőzésére irányuló tevékenységek.

Ismerd meg a Magyar LEO Egyesületet a Sajtófesztiválon!

A LEO olyan fiatalok világszintű szervezete, akik a szabadidejük egy részében közösségük számára jótékony tevékenységet végeznek. A Magyar LEO Egyesület ennek a világmozgalomnak képezi részét hazánkban, erősítve ezzel a nemzetközi értékek országos szinten történő megvalósítását.

Kezedben a jövő, válaszd a magyar terméket!

Elgondolkodtál már azon, hogy amikor hétvégenként, kezedben bevásárlólistát szorongatva bóklászol a hiperben vagy épp ruhanemű, esetleg műszaki cikk után kutatsz a plázában, azzal nemcsak saját igényeidről gondoskodsz, de egyúttal hatással vagy kis országunk gazdaságára is?

Négylábú kedvencek is a DUE-val Sajtófesztiváloznak

Idén a nagyszínpadi programok sorozatában bemutatkozik a kecskeméti Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is a 23. Sajtófesztiválon. 10 perces, játékos bemutatójuk során a színpadon megismerhetitek a kutyákat és a szakembereket, majd utána a standjuknál is találkozhattok velük!

Sulirádiók jutalomsorsolása

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

Fényzsonglőrök a Várkert Bazárban

A DUE 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja a szakmai programokon túl zenés-táncos fellépésekben is bővelkedik. Idén a méltán népszerű és elismert Tűszfészek Társulat is igazán látványos zsonglőrprodukciókkal készül.

Olvasd a neved a ledfalon! – Új helyszínen a 23. Sajtófesztivál

Nyolc év után új helyszínre, a budapesti Várkert Bazárba költözik a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 27-én.

A Gilda Max is támogatja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit

A DUE Médiahálózat által meghirdetett, 2016-os Országos Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának egyik fő támogatója a Gilda Max fitnesz hálózat. Ennek fényében beszélgettünk Turós György tulajdonosi tanácsadóval.

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiások

A Kuktaparty főzőiskola tanfolyammal jutalmazza a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat legjobbjait. Nem csak a különféle nemzetek ízeivel, de kultúrájukkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2016. május 27-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el a rendezvényre.

Kedvezményes árú belépők a 23. Sajtófesztiválra

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra egészen a rendezvény napjáig vásárolhatók kedvezményes árú belépők. Egész nap változatos szakmai és tematikus programokon vehetsz részt, valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik is koncertet ad!

DUE Sajtófesztivál – Három az egyben!

Találkozás a média nagyágyúival, bepillantás a média kulisszatitkaiba, exkluzív Várlátogatás a Várkert Bazárból idegenvezetéssel, fergeteges Balkan Fanatik koncert. Mindez early bird kedvezménnyel május 1-jéig hihetetlen áron!

Korábbi események

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2020

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát.

26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén május 28-én rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Budapesten, az Akvárium Klubban, év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

Közgyűlés (megismételt)

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének (DUE) elnöksége összehívta a DUE 2019. évi rendes közgyűlését. A közgyűlésen az egyesület minden tagja részt vehet.

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Aki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Az idei, a 25. kétségkívül a legnagyobb volt.

24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban rendezzük meg idén május 19-én az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvényét. Sztárkavalkád, vloggertalálkozó, díjkiosztók és színes programok várnak rád egész nap.

22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2015-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 22. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak rád az egész napos programon.

21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2014-ben is lesz Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, immár 21. alkalommal. Sztárkavalkád, díjkiosztók és színes programok várnak a budapesti Millenárison.

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2013-ban jubileumi Sajtófesztiválra készülünk! A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos szórakoztató programmal is várunk!

19. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

2012-ben is megrendezzük az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, a már jól bevált helyszínen, a Millenáris Fogadó épületében. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunk eredményhirdetése mellett közönségtalálkozók keretében kedvenceiddel is találkozhatsz, és számos egyéb szórakoztató programmal is várunk!

18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Az elmúlt évek jól bevált helyszínén, a Millenárison rendezett 2011. május 6-án fergeteges sztárparádét és díjzáport a DUE Médiahálózat. Az immár 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönsége megtöltötte a Millenáris Fogadót.

16. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

A DUE 2009-ben is megrendezte tavaszi Sajtófesztiválját. A fontosabb pályázati eredményekért kattints!

15. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

14. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Minden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban

13. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Ezer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság