Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Koncz Zsuzsa az Arénában

Régen is volt X-faktor, csak akkor még Ki mit tud?-nak hívták. Koncz Zsuzsa rögtön az elsőn lett országosan ismert és szeretett énekesnő. Országos turnéja során március 14-én Budapesten lép fel az Arénában.

Kezdetben dolgozott az Omegával, majd az Illéssel, Metróval, aztán a Fonográffal is. A legjobb magyar zeneszerzők írták dalait, a szövegeket pedig főként Bródy János. Számtalan elismerést, kitüntetést kapott pályafutása során, lemezek tucatjai, koncertek százai vannak a háta mögött itthon és külföldön egyaránt.

Koncz Zsuzsa – a hazai női előadók körében egyedülállóan – kilenc elsöprő erejű sportcsarnokbeli koncert után tizedszer is az Aréna színpadára lép. A megakoncert dalai ismerősek lesznek, de mindenkit érhetnek meglepetések…

Koncz Zsuzsa mostani fellépése egyben lemezbemutató koncert is lesz, amelyen persze megszólalnak a régről ismert slágerek is. Nem csak az Arénában áll azonban színpadra, februártól országszerte exkluzív koncerteket ad – érdemes böngészned a konczzsuzsa.hu oldalt, ahol megtalálod a hozzád legközelebbi koncerthelyszínt! A jegyvásárlást sem érdemes sokáig halogatni, mert az ilyen különleges alkalmakra, mint egy Koncz Zsuzsa koncert, hamar elkapkodják a belépőket.

Ha igazán jó fej akarsz lenni, akkor elviszed magaddal a szüleidet is!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság