Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tomszer Miklós a 25 éves DUE-ról

Az alábbi cikkben olvasható dr. Tomszer Miklós, a DUE tiszteletbeli elnökének ünnepi köszöntője, melyet november 22-én mondott az egyesület születésnapi rendezvényén.

Fotó: Erdélyi Mónika

 

Tisztelt Hölgyeim! Tisztelt Uraim! Kedves Vendégek! Kedves Barátaim!

Minden születésnap örömteli esemény, de egy 25-dik, az már különösen.

Azt mutatja, hogy az idő nem múlik hiába, és immár negyed százada működik egy olyan egyesület – a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete –, melynek sok ezer tagja volt az idők során.

Ez a duésok nagy családja, s aki valaha is ehhez a családhoz tartozott, az biztos, hogy nem felejti el az itt töltött időt, a szakmai és nem szakmai programokat, a nagyszerű élményeket, a nagyszerű hangulatokat.

Most pedig fejet hajtok azok előtt, akik közénk tartoztak valaha, de már nem lehetnek köztünk. Az ő emléküket kegyelettel őrizzük.

Ma ünnepelünk és emlékezünk. Ünnepeljük a 25 évet, felidézzük a múltat, beszélgetünk a jelenről és a jövőről és örülünk egymásnak.

Ez az idő egyben köszönet ideje is. Köszönet Nektek, hogy a DUE-t választottátok, köszönet mindenkinek, aki az elmúlt 25 évben bármit is tett az egyesületért, mert őnélkülük ma nem lehetnénk itt.

És ahogy végigtekintek az itt lévőkön, látom, örömmel látom, hogy előttünk a jövő.

Mindenkit tisztelettel és szeretettel köszöntök és kívánom, hogy ez az ünnepi este maradjon meg mindenki jó emlékezetében.

dr. Tomszer Miklós

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság