Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tuti tippek karácsonyra a decemberi DUE Tallózóban

Már online is elérhető 2014 utolsó DUE Tallózója. Minden benne van, ami karácsony, és még annál is több. Kiírtuk 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunkat.

A DUE 25. születésnapját november 22-én rendeztük meg. Az eseményről képes beszámolót találsz a DUE Tallózóban. A címlapon látható Szabó Zsófival, az RTL 2 After-X című műsorának háziasszonyával beszélgettünk. Azt is megtudhatod decemberi számunkból, ki az a fiatal tehetség, aki Egerszegi Krisztina úszónő babérjaira tör.

Több karácsonyi vásárban is jártunk, így első kézből szerezhetsz tuti tippeket, hova érdemes ellátogatni az adventi időszakban. Te megvásároltad, elkészítetted már szeretteid ünnepi ajándékát? Hasznos tippeket olvashatsz arról, mire érdemes figyelni az online vásárlás során.

Ajánljuk figyelmedbe tanulási tippeket tartalmazó írásunkat, hogy még hatékonyabb legyél az év végéhez közeledve. Tudtad, hogy december 5. az önkéntesek nemzetközi napja? Mindent elolvashatsz erről a napról, amit tudni érdemes.

Ezúttal sem hagytuk ki a zenéket és a filmeket sem a DUE Tallózóból. Két pályázat részleteit is megtalálod az újság hasábjain: december elsején írtuk ki a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázatot, melyre december 20-tól várjuk elektronikus úton a pályaműveket.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság