Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Farsang a Föld körül a DUE Tallózóval

Friss és ropogós 2016 első DUE Tallózója. Ezúttal is rengeteg olvasnivalóval készültünk: farsang a nagyvilágban, Valentin-nap, fiatal tehetségek, hasznos tippek vizsgára készülőknek és filmajánlók. Az Oscar-díjra jelölt Saul fia című filmről is még többet megtudhatsz!

Megjelent a január-februári DUE Tallózó! Nem unatkoztunk a téli szünet ideje alatt, hiszen a legjobb cikkeket állítottuk csatasorba, hogy az év elején se kelljen hiányt szenvedned aktualitásokból és olvasnivalóból.

Kerülj képbe az év első DUE Tallózójával a Saul fia című filmről! A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a zsűri nagydíját elnyerő, Golden Globe-díjas alkotást Oscar-díjra jelölték a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. Szerkesztőségünk is jelen volt a hír január 14-i bejelentését követően megrendezett sajtótájékoztatón. Nem csak a kulisszái mögé nyertünk bepillantást, de a készítők is meséltek saját élményeikről.

Felvételi előtt állsz? Segítünk eligazodni a továbbtanulás útvesztőjében! Vizsgára vagy érettségire készülsz? Összeszedtük a leghasznosabb tippeket, melyek betartásával garantált a siker! Tanácstalan vagy, milyen filmet vagy sorozatot nézz meg? Olvasd el ajánlóinkat, és dönts könnyedén!

A DUE Tallózó aktuális számából továbbá mindent megtudhatsz a biztonságos közlekedésről, adataid védelméről, a farsangról és a Valentin-napról is.

Az év első lapszáma sem a fiatal tehetségekről, sem pedig az aktuális ifjúságpolitikai intézkedésekről nem feledkezik meg. Több pályázatunk kiírását is megtalálod az újságot olvasgatva. (Pályázataink beadási határideje március 15.)

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A január-februári lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság