Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Pályázataink beadási határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk

Tavaszi diákmédia pályázatainkat a nagy érdeklődésre való tekintettel március végéig adhatod be. Pályázhatsz cikkel, fotóval, videóval, online diákmédiummal, diáklappal, rádióműsorral, sőt még a diákszerkesztőséget patronáló pedagógust is díjra jelölheted.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázatunkon bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni összesen 7 kategóriában, kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat részleteiért kattints ide!


Zsebedben az okosteló, táskádban a tablet, a suliban mégsem veheted elő? Hipersuli – a jövő sulija pályázatunkon azt kell minél érdekesebben és egyéni módon megmutatnod, hogy a tanulásban – akár az iskolában, akár otthon – mi mindenben segíthetnének (vagy miben segítenek már most) az okoseszközök. A pályázaton a digitális eszközök (mobilinternet, tábagépek, okostelefonok) nyújtotta lehetőségek széleskörű bemutatását várjuk, és előnyben részesítjük a nem kézenfekvő, egyszerű, de kreatív ötleteket.

A Hipersuli – a jövő sulija pályázat részleteiért kattints ide!


Mi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Versenytársak pályázatunkon nem a tudásodról kell számot adnod, és nincs rossz válasz. A pályamunkákkal épp a verseny mindennapiságát kell bemutatni, azt, hogy életünk minden területét mennyire áthatja a versengés. Olyan vizuális pályaműveket (fotót, montázst, kollázst, videót) várunk, amelyek sokszínűen, újszerűen, egyéni látásmóddal közelítik meg a verseny, valamint a gazdaságban folyó verseny fogalmát, és azt kreatívan jelenítik meg.

A Versenytársak pályázat részleteit ide kattintva éred el!


Régóta foglalkozol az újságírással, de még nem múltál el 25 éves? Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel, illetve – írásos indoklással – mások is ajánlhatnak a kuratórium figyelmébe a sajtó, illetve a média bármely területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalt.

Az Ifjúsági Sajtódíj részleteiért kattint ide!


A pályázatokat egységesen 2016. március 31-én éjfélig lehet beküldeni! A legjobb munkák beküldőit összesen több mint 2 millió forint értékben díjazzuk.
 

Pályázatodat ide kattintva adhatod be!
 

Az eredményhirdetést és az ünnepélyes díjátadót 2016. május 27-én, a Várkert Bazárban rendezett 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon tartjuk. Az egész napos, koncertekkel tarkított programra folyamatosan kaphatók kedvezményes árú belépők.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság