Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Semmi Konferencia az Erkel Színházban

A Kiscsillag és neves vendégelőadók fellépésével debütál a Semmi Konferencia április 26-án, a budapesti Erkel Színházban.

A Kiscsillag zenekar, az ország legnépszerűbb art rock zenekara újabb műfajban is bemutatkozik, és idén a ’koncertszínház’ irányában próbálják ki magukat. Földes Eszter rendezésében kerül színpadra a produkció, a zenét pedig természetes a Kiscsillag zenekar szolgáltatja. Főszerepben Lovasi András, mellette pedig olyan neves vendégelőadók lépnek színpadra, mint Péterfy Bori, Falusi Mariann, Pásztor Anna, Varga Livius, Likó Marcell, Busa Pista.

A Semmi Konferencián eddig még ismeretlen Kiscsillag dalok is felcsendülnek, amelyek hivatalosan csak 2016 őszén jelennek majd meg.

A további előadások időpontját a Semmi Konferencia hivatalos oldalán érheted el, illetve innen tájékozódhatsz az előadással kapcsolatos legfrissebb hírekről is.

Még korlátozott számban megvásárolhatóak a jegyek, így ha az elsők között szeretnéd látni a produkciót, mielőbb szerezd meg belépődet a koncertre!

Részletekért és jegyvásárlásért kattints ide!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság