Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Szédületes időutazás Cabrióban

A Total Dance Festival szervezői és a Budapest Park ismét kitettek magukért: káprázatos és felejthetetlen élményben részesültek a '90-es évek zenéinek rajongói.

Fotók: Total Dance Festival


A Total Dance Festival idén nyáron is elhozta '90-es évek legmenőbb előadóit a Budapest Parkba június 4-én. A külföldi és hazai sztárfellépők pedig kedvenc muzsikáinkkal kápráztattak el délután hattól hajnalig.

Mindent megkaptunk, amire csak vágytunk: időtlen slágerek, a '90-es évek sztárjai, 100% retro hangulat, fantasztikus látvány, csodás koreográfiák és egy igazi cabrio – még akkor is ha csak a nagyszínpad kivetítőjén száguldhattunk vele végig a popslágerek idővonalán. És még ennél is több: tűzijáték este 10-kor és buli hajnalig.

Már érkezéskor rengetegen várták a fergetegesnek ígérkező retro partyt, ami valóban emlékezetessé vált sokak szívében. 4 órán keresztül a legmenőbb külföldi és hazai előadók váltották egymást a csordultig telt Budapest Parkban. Folyamatosan követték egymást a jobbnál jobb slágerek, a hangulat pedig percről percre fokozódott. A közel 6000 fesztiválozót nem érdekelte sem a foci, sem a szürke hétköznapok – valamennyien kint hagytuk a valóságot egy estére, és szívünkben újra átéltük a '90-es évek legszebb pillanatait.

Fellépett a Fresh, a Happy Gang, Betty Love, a Pharao, a Culture Beat, a Bestiák, azonban a legnagyobb sikernek mégis Captain Jack, LayZee aka Mr. President és az Ámokfutók produkciója örvendett – a Coco Jumbót minden nap meg tudnánk hallgatni.

Este tíz előtt a Total Dance cabriójában végigszáguldottunk 1992-től napjainkig egy-egy év felejthetetlen slágerének felidézésével a zenevilág idővonalán. A tűzijáték után Dj André kezdte el pörgetni a legjobb retro zenéket.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság