Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Island of freedom - Sziget fesztivál

Közép-Európa legnagyobb fesztiválja természetesen idén is várja látogatóit, nem is akármilyen line-uppal. Nehéz felsorolni a világsztárokat, akik augusztus 9-16. között a Hajógyári-szigetre érkeznek.

Két év után visszatér Macklemore, a nulladik napon Pink! nyit, idelátogat a Kasabian, Magyarországon először lesz hallható PJ Harvey, az End show-n pedig Dimitri Vegas és Like Mike varázsolja el a nagyérdeműt. De itt lesz még Major Lazer, Flume, Alt-J, Rita Ora, az Interpool, a Two Door Cinema Club, George Ezra, Tom Odell, Billy Talent, Steve Aoki, és a Rudimental is. Mellettük pedig természetesen számos hazai, és nemzetközi kedvenc fog színpadra lépni.

Az idei Szigetről sem maradhatnak el az immáron hagyományosnak mondható kulturális és civil programok sem. Ismét lesz Újcirkusz, táncelőadások, klasszikus zene, vetítések és interaktív kiállítások. A látványvilág idén még egyelőre marad a megszokott, de hát minek változtatni, ami, így is elképesztő? Féláras diákjegyek még elérhetők, ne maradj le idén sem Magyarország legnagyobb bulijáról!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság