Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

„A mobil várhat!” végre akcióba lép!

Eljött a nagy pillanat, hogy a DUE bemutassa a közönségnek „A mobil várhat!” pályázatát!

Szeretettel meghívunk mindenkit 2017. szeptember 17-én vasárnap a budapesti Aquaworldbe, ahol a nyár zárásaként találkozhatsz videósokkal és megannyi sztárral, akik szintén ellátogatnak a helyszínre, hogy részesei lehessenek a beszélgetős műsoroknak és vetélkedőknek. Az Aquaworld és a New Era #KIKAPCS nevű rendezvényén a DUE is képviselteti magát.

A helyszín jellegéből adódóan az ellátogatók találkozhatnak kedvenceikkel és egyben egy fantasztikus élményben lehet részük, amit az Aquaworld biztosít. Hisz a teljes időtartam alatt korlátlanul használhatóak a park területén található élményelemek, csúszdák és medencék. Amatőr strandfoci bajnokság, vízilabda és egyéb vizes versenyek, szörf, teqball és még sok más és mindez videósokkal/videósok ellen. Színpadi programok, jó hangulat, családias közeg!

Akik már biztosan ott lesznek: Virtuális Valóság & VR Gaming Jani, Nessaj, Radics Peti, I Have No Idea Hungary, Henry Kettner, Herczeg Hajnalka, Szabó Kristóf, Walrusz, Ungdani, Apple Pie, BroadTest, Nana, MatsuKei. Jegyvásárlás online és a helyszínen is lehetséges!


És, hogy hogyan kapcsolódik ez a DUE-hoz?

Bemutatásra kerül a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata „A mobil várhat!” pályázat, melynek keretein belül most mindenkinek, aki velünk fotózkodik „ és feltölti azt #amobilvárhat felirattal közösségi oldalára, meglepit kap tőlünk és részt vesz a novemberi nyereménysorsoláson, ahol mozijegyeket és más értékes nyereményeket lehet nyerni továbbá azok között, akik pályáznak is megnyerhetik a fődíjakat, egy menő férfi és egy női kerékpárt!

Hogy hogyan is kell pályáznod?
Készítsd egy fotót a már jól ismert „A mobil várhat!” felirattal a tenyereden és a fotó mellé írj egy maximum egy oldalas cikket arról, miért veszélyes a mobilhasználat közlekedés közben és küldd be a pályázatunkra! Szülők, ismerősök képeit is beküldheted, és osztályok is pályázhatnak. A képet oszd meg a Facebook-oldaladon is #amobilvárhat felirattal, és ennek a linkjét is csatold a pályázathoz!

A pályaműveket elektronikus formában várjuk a DUE pályázati felületén (www.due.hu/palyazat). Pályázati határidő november 15.

Lépj be „A mobil várhat!” facebook csoportunkba és tájékozódj az aktualitásokról, illetve további részletekről.

Várunk mindenkit szeretettel!

Jegyvásárlás: https://www.secureroombooking.com/aquaworld-belepok.php?lang=hu&d

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság