Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Farkas Franciska is vendégünk lesz a 25. Sajtófesztiválon

A szegénységből kitörni vágyás módozatait járja be a filmvásznon, sokszor szélsőséges élethelyzetekben mutatja a kamera. Játszott az Aranyéletben, a Brazilokban és A vér és méz földjében.

Nincs színészi végzettsége, első szerepe mégis egy nemzetközi produkció volt, a Viktória: A zürichi expressz.

Volt pultos, felszolgáló, szobalány, állatkerti gyakornok, modell. Napjainkban már önálló estje van a Thália Színházban. Szerepet kapott a nemrég bemutatott Ugron Zsolna Hollóasszonycímű kisregényének felolvasószínházi változatában. A Tudás hatalom összművészeti csoporttal pedig készítettek egy drogprevenciós előadást. Brad Pitt arra biztatta, küldje el a filmjét Hollywoodba, ahonnan a Hungarian Film Festival of Los Angeles eseményéről hazahozhatta a legjobb színésznőnek járó díjat is.

Hogyan kerül valaki a szociális munkából a filmvászonra? Erről is beszélgetett Farkas Franciskával Kovács Betti a DUE Rádióban: www.dueradio.hu. Ha eljössz a sajtófesztivál, Te is kérdezheted, akár drogprevnciós tevékenységéről. Az Örömsorvasztó előadásban pedig meg is nézheted április végén a Jurányi Házban.

 

Kapcsolódó hírek

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy már 29 évesen Jászai Mari-díjas színészek, és az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának műsorvezetői. Ő azonban igen.

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság