Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

De jó, hogy van ez a DUE!

Ezt mondta a budapesti Educatio kiállítás egyik résztvevője, miután végighallgatta a DUE Médiahálóat, a diákújságíró egyesület bemutatkozását a DUE standjánál. 2010. január 22-én és 23-án több tízezer fiatal ismerkedhetett meg a Syma Csarnokban kiemelten közhasznú egyesületünkkel.

H. Tóth Hajnalka, Habók Lilla, Herczeg Zsolt, Királyhegyi Zsuzsanna, Révész Edit és Sáry Bernadett mindkét nap délelőtt tíztől délután ötig várta a bejárat mellett felállított DUE-pultnál azokat a diákújságíókat és diákrádiósokat, akik kíváncsiak a 20 éves DUE által nyújtott lehetőségekre: a programokra, a pályázatokra, a kiadványokra, médiatáborra és a sajtóigazolványra.

Megszámlálhatatlanul sokan vitték el szórólapjainkat, és legalább százan megálltak beszélgetni a DUE-sokkal; sokan kijelentették, hogy mindenképpen belépnek az egyesületbe és eljönnek a nyári médiatáborba, mert úgy látják, hogy egy kommunikáció szakra készülő fiatalnak a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület kiváló lehetőséget ad a gyakorlásra, a szakmai és baráti kapcsolatok kiépítésére.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság