Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Te már kitöltötted?

Frissítsük fel a szabályokat. Nézzük át tételesen, hogyan lehet tied egy robogó vagy egy ingyen jogsi :)

Már 3. alkalommal rendezzük meg a GENERALI Nagy Diák KRESZ- tesztet, és elmondhatjuk, minden évben egyre többen töltik ki ezt az edukatív kvízt. Oké. De mennyien? Hát több mint 15 000-en!

Te kitöltötted már? NEM? Rossz válasz, bár nem 3 pontos, mint a mozgóképes ábráink. :) Valami nem tiszta esetleg, hogy hogyan is megy a játék? Semmi gond. Nézzük át újra!

⇒ A Generali Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójában a 24 kérdéses kérdéssort április végéig bárki kitöltheti a www.nagydiakkreszteszt.hu oldalon.
 
⇒ A kitöltés előtt el kell dönteni, hogy robogót vagy jogsit szeretne nyerni a játékos.
 
⇒ Többször is lehet próbálkozni, a játékban mindig az utolsó kitöltés eredménye számít érvényesnek.
 
⇒ Újdonság, hogy a kérdések között a hivatalos KRESZ vizsgához hasonlóan idén már mozgóképes feladványok is szerepelnek.
 
⇒ A játékhoz a szakmai hátteret az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői adták, a
kérdéseket pedig Pető Attila KRESZ-professzor készítette.
 
 
⇒ A második fordulóba és a döntőbe csak a 14-24 év közötti fiatalok közül az 1.000 legjobb  eredményt elért játékos kap meghívást. Ez egy egész napos program keretében 2019. május 28-án lesz Budapesten az Akvárium Klubban, a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján.
 
⇒ A második forduló legeredményesebb 12 játékosa egy interaktív versenyben küzd majd meg a két fődíjért, egy robogóért, vagy egy ingyenes jogosítványszerzési lehetőségért. 
 
Ha izgalmas tartalmakat keresel, videókat, ne adj isten segítséget a kitöltéshez, akkor keresd fel a @nagydiaktesztek Instagram oldalt. 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság