Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE-tábor - kezdőknek profit

Több tucat fiatal profi újságírókkal dolgozhat együtt és nyolcvan kortársával bulizhat tíz napon keresztül a DUE médiatáborában július 8-tól. Segíthet a pálya- vagy a párválasztásban, de mindenképpen felejthetetlen élményt jelent majd.

 

De mi az a DUE-tábor?!

Röviden: Nyaralás. Arcok. Értelem. 1982 óta.

Hosszan: Nemzetközi szinten is egyedülálló médiatáborunk egy tíz napos, szuper-intenzív, kiscsoportos gyakorlati képzés. A 2011. július 8-17. között 31. alkalommal megrendezendő balatonfenyvesi táborban rádió- és televízió-stúdiókat, internetes lapszerkesztőséget építünk, amelyekben a diákok az általuk választott csoportvezető – vagyis egy gyakorló szakember – irányításával szerkesztőséget alkotva dolgoznak: egy előre meghatározott menetrend szerint újságokat, rádió- és televízió-műsorokat készítenek, de kipróbálhatják magukat online szerkesztőként, tördelőként és fotóriporterként is.

 

Az elkészült munkákat a tábor egészének bemutatják. A produkciókat a szakmai vezetők segítségével írásban és szóban közösen értékelik és hazavihetik. A képzésről a DUE oklevelet ad, szakembereink pedig egyénre szabottan értékelik a résztvevők teljesítményét.

 

A tábor harminc év alatt kikristályosodott, de minden évben aktualizált képzési programjának megfelelően saját és meghívott előadóink gondoskodnak a gyakorlatban elsajátított ismeretek elméleti megalapozásáról.

 

A DUE műfajteremtő médiatábora Európa egyetlen olyan kommunikációs szaktábora, amelyben minden táborvezetőségi tag gyakorló szakember, és egyben hivatásának elismert művelője. A minőség garanciája a 30 éves pedagógiai tapasztalat, az élménydús kiscsoportos gyakorlat és a 24 órás konzultációs lehetőség.

 

A táborvezetőségi tagok zöme egy évtizede állandó munkatársunk és barátunk, akik mellé csak a szakmai és pedagógiai szempontból maximálisan megfelelő, a minőségi újságírás iránt elkötelezett új oktatókat hívunk meg. Munkatársaink egyebek mellett a Magyar Rádió, az InfoRádió, a Neo FM, a Magyar Televízió, az RTL Klub, a TV2, a Népszabadság és a Nemzeti Sport szerkesztőségéből kerülnek ki.

 

Nem csak munka

Mivel a tábort a nyári szünet idején rendezzük, természetesen a munka után jöhet a pihenés: lehetőség van sportolásra, bulikra és strandolásra, de szervezünk vetélkedőket, díjátadókat és meglepetés-rendezvényeket is, a csoportok tagjai pedig közösen találják ki, mivel dobják fel a tábori programot.

 

Mit eszünk, hol alszunk?

Kitűnő helyszín a nyári táborozásra, a Balaton parti üdülésre és programjaink megvalósítására a balatonfenyvesi ifjúsági üdülő. A hangulatos tábor kétszáz méterre fekszik a Balatontól. A konyha napi háromszori étkezést biztosít. Emellett a tábor közvetlen közelében büfé is üzemel, valamint 5 perces sétára egy ABC is található.

 

Ahhoz, hogy eljöhess, a következő feltételeknek kell megfelelned:

1. pályázataink közül részt veszel vagy részt vettél valamelyiken a 2010-11-es tanévben;

2. egy korábbi táborozó, vagy a tanárod, vagy egy médium ajánl téged;

3. voltál már a DUE Médiatáborában a korábbi években.

 

Tehát a 2011-es Médiatáborba kizárólag referenciával jöhetsz!

 

A teljes tábor alapára: 6 990 Ft/nap (10 napra 69 900 Ft)

Előleg és regisztrációs díj: 20 000 Ft

 

Kedvezmények:

Ha hozol magaddal még egy ÚJ táborozót (ajánlod), akkor további 5000 Ft kedvezményben részesülsz.

Ha több új embert is hozol, akkor annyiszor 5000 Ft kedvezményt kapsz, ahányan az ajánlásoddal jelentkezők közül befizetik az előleget.

 

Helyfoglalás az előleg befizetésének sorrendjében.

A jelentkezés (foglalás) időpontjának az előleg befizetésének napja számít.

A DUE bankszámlaszáma: OTP Bank 11714006-20235338

Kérésedre csekket küldünk.

Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bátran!

 

Jelentkezz. Pályázz. Légy a legjobb.

 

DUE iroda, +3612228213, due@due.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság