Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Pályázat - Alkoss valamit hulladékból!

Kreatív alkotói pályázatot hirdet a Harmónium Egyesület "Alkoss valamit hulladékból!" címmel.

Az alkotások alapanyaga bármi lehet, ami másodnyersanyag, vagy hulladék. Az alkotások témája, funkciója is tetszőleges.
A pályázat célja a lakossági hulladékcsökkentés elősegítése, illetve a tudatosabb vásárlásra és energiafogyasztásra irányítani a figyelmet. Maga a pályázat is ökotudatosan valósul meg, mivel az elkészített alkotásokról elegendő csupán egy fotó eljuttatása a kiíróhoz.

A nevezés módja:

A www.aprolepes.hu oldalon a bejelentkezés után a Pályázat menüpontban van lehetőség az alkotások feltöltésére. Egy pályázó korlátlan számú pályázatot nyújthat be egyesével más-más címet adva az alkotásoknak. A pályázat során szükséges megadni a felületen az alkotás címét és alapanyagát.
Az alkotások elküldhetők a fenti megkötések mellett a palyazat@aprolepes.hu címre is. Ebben az esetben a levélben szükséges megadni az életkort is!
Valamennyi alkotás elérhető lesz a www.aprolepes.hu/galeria oldalon, ahol az alkotások értékelésére is lehetőség nyílik a nagyközönség számára.

 

Pályázati határidő: 2011.12.10
Döntés: 1012.01.08

A legsikeresebb alkotásokat a zsűri döntése alapján egy győri kiállításon mutatjuk be, valamint a zsűri dönt az első három fődíjasról, támogatóink a különdíjasokról, illetve a weblap látogatói a közönségdíjról!

Fődíj: Megmentheted a Földet!
Egyéb díjak: részvétel a győri kiállításon (útiköltség fedezésével), ökotudatos ajándékok, ökodesign tárgyak, társasjátékok, könyvek.

 

További részletek a www.aprolepes.hu oldalon találhatók.
 

További információ a palyazat@aprolepes.hu címen kérhető, vagy a kiírónál közvetlenül: Harmónium Egyesület, T: 06-1-2103090

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság