Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A DUE elnökének karácsonyi köszöntője

A DUE Médiahálózat elnöke, Kecskés István köszöntőjével kívánunk boldog, békés karácsonyt minden kedves DUE-tagnak, látogatónknak, barátainknak!

Fel nagy örömre! ma született,
Aki után a föld epedett.
Mária karján égi a fény,
Isteni Kisded Szűznek ölén.
Egyszerű pásztor, jöjj közelebb,
Nézd csak örömmel Istenedet.”
(Gárdonyi Géza)

 

Karácsony van, csodálatos napokat élünk, amikor hinni kell abban, hogy minden szép és minden olyan, amilyennek szeretnénk. Meg kell élni ezt az ünnepet, főleg egy olyan kemény esztendő után, mint a 2011-es. Tele volt ez az esztendő küzdelemmel, amely azért jó, mert ilyen körülmények között még jobb sikert elérni. Az elmúlt hónapokban mindenki, így az egyesület is érezhette a saját bőrén, hogy minden pillanatban harcolni kell azért, hogy minden úgy működjön, ahogy szeretnénk. A DUE működött és sikeres volt 2011-ben is, hiszen a körülöttünk, velünk élők sokat tettek azért, hogy ez így legyen. A gondok nem rémisztőek voltak, hanem csak megoldásra váró feladatok. Nem is maradt megválaszolatlan kérdés, így a nehéz esztendő végül sikeres lett, s nem is lehetett hiányérzete senkinek.

Azt kívánom, hogy ezen az ünnepen mindenki pihenjen meg, rendezze a gondolatait, élje meg a karácsony minden pillanatát. Mert ebből lehet erőt meríteni a jövőre, de aggódni nem kell, hiszen jövőre páros év következik, azok meg mindig könnyebbek.

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kecskés István

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság