Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE könyvek ismét féláron a vizsgaidőszak alatt

Az előző vizsgaidőszak ideje alatti akciónk nagy sikererére való tekintettel a DUE Médiakönyv-sorozatának három legnépszerűbb kiadványát ismét fél áron veheted meg a DUE shopban, június 20-ig.

Az Újságkészítés műhelytitkai – nyomtatott és online kiadványok praktikus tanácsokkal, gyakorlati ismeretekkel lát el. Végigvezet a kiadványkészítés minden fázisán, az elektronikus kiadványok és hírlevelek kapcsán az elméleti tanácsokon túl, a kivitelezéshez és programozáshoz is segítséget nyújt.

Balázs Géza, Szayly József és Szilágyi Árpád „sárga” könyve, az Újságíró ismeretek kezdő és civil újságíróknak című kiadvány  segítségével megismerkedhetsz a média működésével, az írott sajtó, a rádió, a televízió és az online média alapismereteivel, a sajtóműfajokkal illetve a sajtónyelv eszköztárával.

Herczeg Zsolt Presszárium – Gyakorlati tanácsok kezdőknek című könyvében csupa olyan tanáccsal lát el, melyeket újságíróként kipróbált a való életben. Ez egy kézikönyv, ami a gyakorlatról, a valóságról, a sajtómunkások mindennapi munkájának ezernyi apró fortélyáról szól.

 

Megrendelésedet a DUE shopban adhatod le.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság