Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Csatlakozz a Monit magazin szerkesztőségéhez!

A Monit szerkesztőség egy fiatalokból önkéntesen szerveződött informális ifjúsági csoport, mely a Monit online ifjúsági magazint szerkeszti és publikálja havonta az interneten.

Tevékenységük jelenleg ajánlók, cikkek, novellák és versek írását, fotó összeállítások és interjúk készítését jelenti. Idén, 2012-ben vágnak bele a 3. évfolyamba, mely során különös figyelmet szeretnének szentelni olyan fiatalok felkutatására, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk szerkesztőségi tagként.

Mobilitással való együttműködésünk megújul, az Európai Unió által finanszírozott Fiatalok Lendületben Program keretein belül megvalósított projektekben fogunk "megfigyelőként" részt venni és azokról a magazinban tudosítani. Mi magunk is tervezzük a szerkesztőség munkáját a magazin fenntartásán túli ifjúsági kezdeményezésekkel bővíteni, illetve jelenleg egy pdf formátumú időszaki kiadványon is dolgozunk.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd bemutatni tehetségedet (legyen az akár az előbb említett tevékenységek közé tartozó, vagy valami egészen más), részt venni a www.monitmagazin.hu linken elérhető online ifjúsági magazin szerkesztésében, szerkesztőség továbbfejlesztésében és van benned elég kezdeményezőkészség részt venni fiatalok önkéntes tevékenységében, ne habozz jelentkezni!

A szerkesztőséghez bárki kezdeményezőkész fiatal csatlakozhat, jelentkezni az info@monitmagazin.hu e-mail címen lehet. A szerkesztőség informális csoport, így a jelentkezésnek vagy csatlakozásnak nincsenek formai követelményei.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság