Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Youth Forum: hogy ne csak hallgasd!

2012 februárjában kerül megrendezésre a Global Leaders’ Summit konferencia. Az eseményt a világ harmadik legnagyobb, non-profit, fiatalok által vezetett szervezete, az AIESEC rendezi meg.

A február 15-től 24-ig tartó rendezvénysorozatra 110 országából érkeznek résztvevők;diákok, diákszervezetek, hazai és globális partnerek, médiumok valamint az AIESEC korábbi és jelenlegi tagjai, vezetői gyűlnek össze.

Hogy lehetsz részese Te is a rendezvénynek?

A konferencia több eseményből tevődik össze: a Youth Forum minden egyetemista és főiskolás diák, fiatal és érdeklődő számára nyitott.

A rendezvényen lehetőséged van neves cégek képviselőinek helyi, valamint világméretű témákat érintő előadásain részt venni, ahol bővebb információt szerezhetsz a vezetésről, a versenyképesség fenntartásáról és növeléséről; panelbeszélgetéseket hallgathatsz meg olyan aktuális témákban, mint innováció, CSR, fenntarthatóság. Ezen a napon rájuk biztosan számíthatsz: AB-InBev, BlackBerry, SIEMENS, AVON, Ernst & Young, Huge Media, PwC, StockTrak, Coca-Cola Hellenic.

Gyere el, mert megéri!

A Youth Forum a Budapesti Corvinus Egyetemen kerül megrendezésre február 15-én, szerdán. A részvétel regisztrációhoz kötött a www.gls2012.orgoldalon.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság