Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Észak-Európa turné diákhitelből

Igen, tudom, hogy adóssággal kezdeni a majdani pályafutásomat, nem feltétlen a legkifizetődőbb ötlet. De azt is tudom, hogy a diákhitel egy lehetőség arra, hogy kihasználjam a főiskolás éveim alatt adódó lehetőségeket.

 

Így tanulok most félévig 1600km-re az otthonomtól, Tallinnban, Erasmus ösztöndíjjal. A diákhitellel egészítem ki a kapott ösztöndíjat, így nem kell majd az egész félévemet a centjeim ideges számolgatásával töltenem és hódolhatok az egyik nagy szenvedélyemnek is: az utazásnak. Az itteni Erasmus Szervezet ugyanis rendszeresen szervez kirándulásokat, így Szent Pétervárra és Lapföldre is, de a heti programokból is kivehetem a részem, ugyanis, mint minden egyetemen, itt is vannak bulik, jeges estek, tánc előadások. Hétvégékre és tavaszi szünetre pedig csoporttársammal a környező országok meghódítását tűztük ki célul, úgyhogy vigyázzatok kedves Balti Államok!

Abban bízom, hogy az itt szerzett tapasztalatokkal és a nyelvtudással több esélyem lesz jól fizető állást kapni a diplomám mellé. Az élményeknek köszönhetően pedig nem fogok 60 évesen a karosszékemben ücsörögve az elszalasztott boldog diákéveimen siránkozni. Helyette inkább majd előkapok pár fotóalbumot. 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság