Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Megjelent a Malév-sztori – Varga G. Gábor könyve

Megjelent a Malév-sztori, a DUE-s Varga G. Gábor könyve. Médiatáborunk egyik szakmai vezetője könyvében bemutatja, mit jelentett Magyarországnak közel hét évtizeden át a Malév, s mi vezetett fájdalmas bukásához.

 

A DUE intézőbizottságának elnöke amellett, hogy a Népszabadság szerkesztő-újságírója, még az Egek Ura blog bloggere is. Utasszállítókkal, légitársaságokkal, repterekkel foglalkozó blogjában a polgári légiközlekedéssel kapcsolatos érdekességeket olvashatunk, mindemellett hasznos tippeket, trükköket is kaphatunk. Gábor mindig is kiemelt figyelemmel követte a Malév helyzetének alakulását. A február harmadiki leállást követően pedig örömmel fogadta a felkérést, hogy megírja a Malév-sztorit.

„Minthogy ez kihagyhatatlan lehetőség volt, igent mondtam, s egészen a múlt hétig a napi munkám mellett a könyvön dolgoztam. A könyvből megtudhatjátok például, hogy az elmúlt 15 évben pontosan melyik Malév-vezér és milyen terveket készített a légitársaság leállítására, s milyen forgatókönyvek készültek állami szinten az újraindításra.” – írja könyvéről blogjában a szerző. A könyv minden nagyobb könyvesboltban kapható.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság