Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Már készül a Kis Hasznos

A tábor első és egyetlen olyan lapja, amit a vezetőségi tagok írnak, a Kis Hasznos. Ezt a körülbelül húsz oldalas újságot minden táborlakó megkapja a becsekkoláskor. Benne lesz minden fontos információ, ami nélkül mozdulni sem tudnál a DUE-táborban.

 

Idén eddig harmincöt olyan fiatal jelentkezett a DUE-táborba, akik még sosem vettek részt a médiatáborban. Nekik különösen fontos lesz a Kis Hasznos, amelyből már a nulladik nap estéjén megismerhetik egyebek mellett a tábor (menet)rendjét, felépítését, szabályait és a táborvezetőségi tagokat.

 

Idén azonban a "régiek" számára is érdekes lesz a Kis Hasznos, mert a Zala Orsolya (DUE Tallózó), H. Tóth Hajnalka (TV2), Pál Zsombor (Vodafone, DUE Tallózó), Varga G. Gábor (Népszabadság), Herczeg Zsolt (InfoRádió) és Klebercz Kriszta grafikus alkotta szerkesztőbizottság kívül-belül megújítja és kibővíti a tábor első lapját. Olyan új rovatokat terveznek, mint például a DUE-s szlenget szótárszerűen elmagyarázó Táborpédia - a többi azonban maradjon meglepetés.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság