Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Tábor- a 10 nap szakmai része dióhéjban

Nemzetközi szinten is egyedülálló médiatáborunk egy tíz napos, szuper-intenzív, kiscsoportos gyakorlati képzés.

 

. A XXXI. alkalommal megrendezendő balatonfenyvesi táborban rádió- és televízió-stúdiókat, internetes lapszerkesztőséget és fotólabort építünk, amelyekben a diákok az általuk választott csoportvezető – vagyis egy gyakorló szakember – irányításával szerkesztőséget alkotva dolgoznak: egy előre meghatározott menetrend szerint újságokat, rádió- és televízió-műsorokat készítenek, de kipróbálhatják magukat online szerkesztőként, tördelőként és fotóriporterként is.

 

Az elkészült munkákat a tábor egészének bemutatják. A produkciókat a szakmai vezetők segítségével írásban és szóban közösen értékelik és hazavihetik. A képzésről a DUE oklevelet ad, szakembereink pedig egyénre szabottan értékelik a résztvevők teljesítményét.

 

A DUE műfajteremtő médiatábora Európa egyetlen olyan kommunikációs szaktábora, amelyben minden táborvezetőségi tag gyakorló szakember, és egyben hivatásának elismert művelője. A minőség garanciája a 30 éves pedagógiai tapasztalat, az élménydús kiscsoportos gyakorlat és a 24 órás konzultációs lehetőség.

 

A táborvezetőségi tagok zöme egy évtizede állandó munkatársunk és barátunk, akik mellé csak a szakmai és pedagógiai szempontból maximálisan megfelelő, a minőségi újságírás iránt elkötelezett új oktatókat hívunk meg. Munkatársaink egyebek mellett a Magyar Rádió, az InfoRádió, a Neo FM, a Magyar Televízió, a LifeNetwork, az RTL Klub, a TV2, a Népszabadság és a Nemzeti Sport szerkesztőségéből, valamint a Vodafone és a Telekom kommunikációs szakemeberei közül kerülnek ki.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság